'Venner'-stjerne: Var ensom og bagstiv under optagelserne

16x9

Den 43-årige skuespiller Matthew Perry havde det langt fra godt i de ti år, han spillede med i den populære tv-serie 'Venner'.

På skærmen var han kendt som den altid sarkastiske og morsomme Chandler i den amerikanske komedieserie 'Venner', men bag facaden kæmpede Matthew Perry med et alkohol- og pillemisbrug.

-Jeg havde store problemer med alkohol og piller og kunne ikke stoppe, siger skuespilleren til magasinet People, og fortæller, at han var "meget ensom" i den tid, hvor han spillede med i 'Venner'.

Forfærdelige tømmermænd
Skuespilleren bedyrer samtidig, at han aldrig har været påvirket på scenen, men havde "forfærdelige, smertefulde tømmermænd".

Han forsøgte længe at skjule sit misbrug, men nåede så langt ud, at det på et tidspunkt ikke kunne skjules længere for de fem andre "venner".

-Til sidst blev det så slemt, at jeg ikke kunne skjule det, og så vidste alle det pludselig, fortæller han til people.com.

Hjem for mænd med misbrug
I dag er Matthew Perry, ifølge eget udsagn, ude af sit misbrug, og han har lavet sit tidligere hjem i Malibu om til et værested for mænd med misbrugsproblemer kaldet 'Perry House'.

-Det er er rart for folk at se nogen, der engang havde problemer i deres liv, være kommet af med dem, siger han til People.com

Simone Kirstine Hansen, sikh@tv2.dk