Breinholt glæder sig til ny udfordring

16x9

Anders Breinholt og Ricco Wichmann laver nyt produktionsselskab sammen med Nordisk Film

Makkerparret Anders Breinholt og Ricco Wichmann etablerer 'Pineapple Entertainment' i samarbejde med Nordisk Film - det nye selskab skal fokusere på comedy, events og underholdning. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Partner og Natholdsvært Anders Breinholt ser frem til at arbejde sammen med holdet bag det nyetablerede selskab:

"En vigtig erfaring jeg har taget med mig fra min tid i DR, som vært på TV2 og ikke mindst hos Nordisk Film TV er forcen ved at arbejde sammen med gode dedikerede og ikke mindst rare mennesker og betydningen af at holde fast på dem, udtaler han i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Jeg er ekstremt stolt over at kunne fortsætte med at arbejde sammen med nogle af de dygtigste indenfor tv-/humorfeltet og nu også at være med til at hive nye mennesker ind på et lille, smidigt og ekstremt professionelt hold."

Nyt talkshow på vej
Det nye selskab lægger op til en masse nye, sjove programmer - og det første er ifølge Jacob Houlind, der er bestyrelsesformand i 'Pineapple Entertainment', et nyt talkshow til TV 2 Zulu, som skal sendes til efteråret:

"Anders og Ricco har med Natholdet siden 2010 fungeret succesfuldt som Nordisk Film TVs faste comedy-ben. Den primære forandring er, at vi nu formaliserer dette samarbejde yderligere i Pineapple. Natholdet på TV2 fortsætter i det nye selskab, som desuden er i gang med at udvikle et helt nyt talkshow til efteråret på TV2 Zulu. Vi håber, at masser af nye sjove programmer skal flyde gennem Anders' og Riccos kreative årer."

Journalist Ricco Wichmann og autodidakte radio -og tv-vært Anders Breinholt har begge årelang erfaring fra både tv og radio. Ricco Wichmann har blandt andet stået bag 'Zulu Awards', 'P3 Guld' og 'Zulu Comedy Galla'. Anders Breinholt er især kendt for 'De sorte spejdere' på P3, hvor han var vært sammen med Anders Lund Madsen. Siden 2010 har de to stået bag 'Natholdet', som sendes på TV 2 - her er Ricco Wichmann redaktionschef, og Anders Breinholt er vært.

Rikke C. Bendixen, ricb@tv2.dk