Sådan kan du se TV 2 Fri

16x9

Her kan du læse om, hvordan du og din husstand kan modtage Danmarks første fritids- og friluftskanal, TV 2 Fri

Nedtællingen er i gang: Søndag d. 5. maj åbner TV 2s nye fritidskanal TV 2 Fri, og her kan du læse, hvordan du og din husstand kan komme til at modtage kanalen.

Mulighederne afhænger nemlig af, hvordan du modtager dine tv-signaler, og hvem du er kunde hos.

TV 2 Fri kan også ses gratis i hele 2013 via TV 2s tjeneste på nettet, mobil og tablet, TV 2 Play.


Hvis du er medlem af en antenneforening
Hvis du er medlem af en antenneforening, er det foreningen, der afgør, hvilken pakke TV 2 Fri placeres i. TV 2 Fri er gratis fra premieren 5. maj 2013 og resten af året, og mange antenneforeninger placerer derfor TV 2 Fri i grundpakken eller som gratis prøvekanal i denne periode. TV 2 har indgået distributionsaftaler med YouSee, Stofa og Canal Digital, som typisk leverer til antenneforeningerne.

Hvis du ikke kan modtage TV 2 Fri, kan du kontakte foreningens bestyrelse om dette eller søge information på foreningens hjemmeside. Fra 2014 koster det penge at modtage TV 2 Fri, og derfor vil modtagelsen af TV 2 Fri indgå i brugerafstemninger og generalforsamlingsbeslutninger fra slutningen af 2013.

Parabol:
Hvis du har parabolabonnement hos Canal Digital
Der er mulighed for at se TV 2 Fri via alle Canal Digitals kanalpakker. Du kan kontakte Canal Digitals kundeservice på tlf. 70 13 19 19 og få nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker eller se mere på www.canaldigital.dk.

Hvis du har parabolabonnement hos Viasat
Der er mulighed for at se TV 2 Fri i langt de fleste af Viasats kanalpakker. Kontakt Viasats kundeservice på tlf. 70 13 40 50 for nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker eller se mere på www.viasat.dk.


Kabel-tv:
Hvis du har YouSee kabel-tv
Har du kabel-tv hos YouSee, har du ligeledes mulighed for at se TV 2 Fri. YouSee har besluttet at placere TV 2 Fri i fuldpakken i gratisperioden i 2013, men den vil kunne opleves gratis af alle YouSee-kunder på YouSees ekstrakanal i maj 2013. Placeringen fra 2014, hvor der opkræves betaling for at se TV 2 Fri, er ikke endeligt bestemt.

Du kan få nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker hos YouSee's kundeservice på tlf. 80 80 40 40 eller se mere på www.yousee.dk.

Hvis du har Stofa kabel-tv
Der er mulighed for at se TV 2 Fri via Stofa. Det er ofte de lokale Stofa-brugergrupper, der beslutter, hvilke TV 2-kanaler der skal være en del af den kanalpakke, du tilbydes. I 2013 indgår TV 2 Fri i Stofas mellempakke "DK Pluspakken", mens nogle foreninger har den på prøve i grundpakken i hele 2013.

Kender du ikke din lokale brugergruppe, kan du få hjælp hos Stofas kundeservice på tlf. 88 30 30 30. Har du problemer med modtagelsen, kan du ligeledes kontakte Stofas kundeservice eller se mere på www.stofa.dk.

Hvis du har Boxer TV
Det er endnu ikke muligt at se TV 2 Fri via Boxer TV, da der ikke er indgået aftale om distribution. Hos Boxer TV - på www.boxertv.dk - kan du få flere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker.


Hvis du har bredbånds-tv (IPTV)
Tv via bredbånd (IPTV) udbydes bl.a. af TDC, Waoo! og Altibox, og hos alle disse leverandører er det muligt at modtage TV 2 Fri. Telia har endnu ikke indgået aftale om distribution af TV 2 Fri.

Ønsker du nærmere oplysninger om abonnementsforhold og kanalpakker, kan du kontakte TDCs kundeservice på 80 80 80 10 eller læse mere på www.tdc.dk, Waoo!s kundecenter på 70 30 11 11 eller læse mere på www.waoo.dk eller Altibox' kundecenter på 70 300 600 eller læse mere på www.altibox.dk.