TV 2-vært truet på Facebook

16x9

Lasse Rimmer, komiker og vært på TV 2_showet 'Den blinde vinkel', er blevet truet af en fan på Facebook.

Lasse Rimmer, komiker og vært på TV 2-showet 'Den blinde vinkel', er blevet truet af en fan på Facebook. Rimmer tror dog ikke, der skal lægges så meget i det, fortæller han.

Anledningen til truslerne er noget så jordnært som en joke om hestehaler til mænd - hvilket åbenbart får den anonymiserede "Dan" til at føle sig truffet.

Han truer i hvert fald Lasse Rimmer med tæsk, hvis han kommer til "sdbg" (som kunne være Sønderborg) og sågar også Rimmers børn med øksedrab.

- Som hovedregel så må man vist aldrig negligere eksplicitte trusler. Men jeg tror ikke, der er andet end en følelsesmæssig spjætreaktion bag Dans ord, fortæller Lasse Rimmer til tv2.dk.

Bare en dum joke
Lasse Rimmers joke var rent faktisk todelt, forklarer han til tv2.dk. Som man kan se på billedet forneden, så gik den oprindeligt på kort nakkehår.

Og den var på ingen måde en opfordring til andre om at gøre noget som helst ubehageligt ved mænd med hestehaler.

- Jeg har prøvet at vende noget, der virker som en ret voldsom overreaktion på en dum joke til noget positivt ved at underholde andre med overreaktionen. Det er sådan set det, siger Lasse Rimmer, og fortsætter:

- Jeg forstår, at der er mænd, der har oplevet, at idioter har prøvet at afbrænde eller afklippe deres hestehale med magt. Og hvis jeg har mindet Dan om den slags idioter, så kan det forklare hans ord.

Kendisreaktion
På Twitter har Lasse Rimmers værtskollega på TV 2, Anders Breinholt, skrevet følgende kommentar til det voldsomme Fcebook-udbrud:

"Han er gået lige fra trofast fan til "jeg slår dine børn ihjel med en økse!" - på én joke! Det har jeg næsten respekt for."

Bjarke Hansen bjah@tv2.dk