Bookmakere: Danmark vinder grand prix'et

16x9

De internationale bookmakere spår, at Danmark vinder 'Eurovisionens Melodi Grand Prix' i Malmø

Hvis de internationale bookmakere har ret, kommer det til at gå danske Emmelie de Forest og sangen "Only Teardrops" vældig godt ved 'Eurovisionens Melodi Grand Prix' i Malmø til maj. Danmark ligger nemlig netop nu som vinderfavorit.

Ifølge bookmakerne er Danmark sat til at give pengene mellem 3,5 og 5 gange igen hos anerkendte bookmakere som bet365, Paddy Power og Betfair (se hele listen via link neden for til højre), og selv om kun 17 af de ialt 39 grand prix-sange endnu er offentliggjort, tegner det godt.

- Det ser ud til, at der er en god chance for, at vi vinder, og det er jeg stolt og glad over, siger Thomas Stengaard Petersen, som til daglig arbejder som lydmand på TV 2 NEWS og er en af de tre sangskrivere bag "Only Teardrops", til tvtid.

Norge ligger på andenpladsen
Bookmakerne har Norges bidrag, "I Feed You My Love", sunget af Margaret Berger, på andenpladsen, mens lande som Rusland, Aserbajdsjan og Tyskland indtager de efterfølgende pladser.

Ifølge grand prix-ekspert Ole Tøpholm er der grund til at tro på bookmakernes vinderbud, da de i de senere år har gættet rigtigt. Sidste år var Sverige favorit, og de vandt. Tyskland var favorit i 2010 og vandt, mens Norge, som lå øverst på bookmaker-listen i 2009, også vandt.

'Eurovisionens Melodi Grand Prix' afholdes fra d. 14.-18. maj i Malmø

Susanne Nielsen, suni@tv2.dk