Forlader 'Big Brother' på grund af smerter

16x9

19-årige Simone har fået lov til at forlade 'Big Brother'-huset i utide på grund af smerter i brystet

Endnu en deltager har måttet forlade 'Big Brother'-huset inden for programmets første uge. Det gælder 19-årige Simone Green, som gennem længere tid har klaget over vedholdende smerter i brystet.

- Jeg har haft smerter i mit bryst i seks dage nu, og i de sidste to dage har det været så slemt, at jeg ikke kunne holde det ud mere, siger Simone Green til tvtid og fortsætter.

- Jeg har haft besøg af en læge flere gange, mens jeg var i huset, og han har blandt andet taget blodprøver, som der ikke er kommet resultat af endnu. Men det var ikke rart at være spærret inde i et hus, når man har det så skidt, så til sidst valgte jeg at forlade programmet, lyder det videre fra Simone, som har naturlige bryster - og derfor kan afvise, at smerterne skulle skyldes problemer med silikone-implantater.

I går fik Simone derfor helt ekstraordinært ved 23-tiden lov til at forlade huset, til de andre beboeres sorg. Ifølge Kanal5 er både produktion og deltagere dog forstående over for hendes beslutning.

Simone havde ellers - sammen med Julie - fået den mission fra 'Big Brother', at de skulle sørge for at blive nomineret til udstemning i denne uge. Men Simone kom til at afsløre det hele for Victor, og dermed var de begge to automatisk nomineret. Simones exit har dog efterfølgende lavet rod i "planerne".

I aften kl. 21.00 på Kanal5 kan man i 'Big Brother'-opsamlingsprogrammet se, at Simone forlader huset

Susanne Nielsen, suni@tv2.dk