Lars Hjortshøj tilbage som julemand på TV 2

16x9

Optagelserne i gang til årets julekalender på TV 2, 'Tvillingerne og Julemanden', hvor Lars Hjortshøj endnu engang spiller julemanden Nicolas

Han var elsket i TV 2s seersucces fra 2011, familiejulekalenderen 'Ludvig og Julemanden'. Og nu kan hele familien glæde sig til et gensyn med den sjove julemand Nicolas (Lars Hjortshøj), når TV 2s nye julekalender, 'Tvillingerne og Julemanden', kommer på skærmen til december 2013.

Denne gang må Nicolas finde hjælp hos et heltemodigt tvillingepar i kampen mod den onde Dr. Schwartz (Nikolaj Kopernikus).

- Der er tale om et helt nyt og spændende univers med en helt ny historie fuld af humor, spænding og magi og ikke så få udfordringer for den stakkels julemand Nicolas, der med stor succes samlede hele Danmark i december forrige år. Vi glæder os til igen at vise en julekalender, der inddrager lokalhistorien i det nordjyske på en morsom og anderledes måde og ikke mindst at optage i enormt flotte omgivelser. Selv om der er længe til jul, kan I godt begynde at glæde jer, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang i en pressemeddelelse fra TV 2.

Flere kendte skuespillere er med
'Tvillingerne og Julemanden' produceres af Deluca Film v/ Morten Rasmussen med støtte fra Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, Den Vestdanske Filmpulje, Visit Nordjylland og Spar Nord Fond.

Ud over Lars Hjortshøj kan man glæde sig til at opleve skuespillere som Nikolaj Kopernikus, Lærke Winther, Casper Crump, Benedikte Hansen med flere. Tvillingeparret spilles af Martin Hempel Barkholt og Marie Højgaard Andersen. Hovedforfatterne er Anna Neye og Camilla Hübbe, og instruktør er Tilde Harkamp. TV 2-redaktør er Malene Nordahl.

Optagelserne til 'Tvillingerne og Julemanden' går i gang mandag d. 28. januar og finder sted i og omkring Aalborg

Rikke C. Bendixen (ricb@tv2.dk)