TV 2 Sport bliver til TV3 Sport

16x9

Relancering af TV 2 Sport bliver en del af en større sportspakke med to nye kanaler og masser af spændende sportsbegivenheder på programmet.

Efter MTG's køb af TV2's aktiepost i TV2 Sport relanceres kanalen i dag og får navnet TV3 Sport 1. Allerede d. 5. februar lanceres endnu en sportskanal TV3 Sport 2. Dette gør TV3 Sport til Danmarks største udbyder af sport.

TV3 Sportschef Peter Nørrelund udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig.

Mange forskellige sportsevents på nye kanaler
Viasat har blandt andet rettigheder til Champions League, Premier League, Superliga, håndbold, tennis, NFL og Formel 1.

- Vi føler os privilegerede over at få lov at lege med så mange sportsrettigheder på så fine kanaler. Vi vil nu gå i gang med at udvikle kanalerne yderligere, og som altid vil vi gøre vores ypperste for at levere det bedste setup omkring rettighederne, udtaler Peter Nørrelund i pressemeddelelsen.

TV3 Sport vil levere sport på kanalerne TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, TV3+, Viasat Golf og TV3 Sport Premier League.

Rikke C. Bendixen (ricb@tv2.dk)