TV 2 sikrer sig populært, britisk madprogram

16x9

TV 2s nye kanal, TV 2 FRI, har sikret sig det nyskabende og vældig populære madprogram 'River Cottage'

'TV 2 Fri' er navnet på TV 2s helt nye tv-kanal, der lanceres i maj måned 2013. Den nye kanal spækkes med spændende programmer indenfor hus, have, hobby, mad, vejr og fritidsliv. Og et af kanalens helt særlige flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes live fra et studie tæt på naturen med velkendte værter.

Men imellem de mange danske programmer på TV 2 Fri, så får seerne altså også mulighed for at opleve nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer, og i den kategori er det lykkedes at få den roste programserie 'River Cottage' på programmet.

Kendt fra DR2
"Vi er superglade for, at det er lykkedes at skaffe rettigheder til TV 2 Fri til alle de nye afsnit af 'River Cottage', og vi har ligeledes sikret os mange af de tidligere årgange, siger Anette Rømer, chef for de udenlandske indkøb i TV 2|Programafdelingen, og hun uddyber:

"'River Cottage' er flot og sanseligt fjernsyn, fuld af inspiration til seernes nære liv og passer således perfekt til Danmarks første fritids- og friluftskanal".

'River Cottage' er en stor succes på britiske Channel 4 og er kendt af mange danskere fra DR2, hvor livsstilsserien hidtil blev sendt.

Glæd dig til flere fede 'River Cottage'-programmer
Manden bag konceptet 'River Cottage' er den karismatiske tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall og blandt de nye programserier, som kan opleves på TV 2 Fri, er hans nyeste påhit 'River Cottage: Three Good Things'.

Her laver Hugh Fearnley-Whittingstall i selskab med sine sædvanlige håndlangere og en ny gæstekok en venskabelig dyst om mad med udgangspunkt i tre af årstidens råvarer.

I en anden ny programserie med titlen 'River Cottage: Three Go Mad', inviterer den populære kok tre kendte personer til at komme til gården for at lære noget om mad fra jord til bord.

Og i programmerne 'Hugh's Three Hungry Boys' prøver tre ungersvende at gøre, som Hugh gjorde i 90'erne - nemlig at rejse af sted uden en øre på lommen og leve af, hvad naturen og forskellige småjobs kan forsyne dem med.

TV 2 Fri viser også mange af de første 'River Cottage'-programmer, der gjorde Hugh og serien kendt og elsket. Helt tilbage fra den tid, hvor Hugh ankommer til gården, der får navnet 'River Cottage', og hvor han herefter går i gang med sine projekter med hjælp fra vennerne og de lokale.

Mette Kühnell Petersen (mekp@tv2.dk)