Gustav og Linse ser på "negermennesker"

16x9

De to reality-stjerner er klar med et nyt rejseprogram, hvor de blandt andet møder fattige afrikanere med Nokia-telefoner i Ghana

Reality-stjernerne Gustav Salinas og Linse Kessler har snart premiere på et nyt underholdningsprogram på TV3 i form af 'Gustav & Linse på udebane'.

"Det er et rejseprogram, hvor Gustav og jeg kommer rundt i Danmark og hele verden. Jeg er egentlig ikke den store rejsetrold. Jeg kan godt lide at være herhjemme på Bryggen. Det er jo bare, fordi jeg er blevet halvgammel og sær," siger Linse Kessler til tvtid.

Sammen med 'For lækker til love'-stjernen Gustav rejser de to kendisser i 14 afsnit rundt i alt lige fra Bornholm og Sønderjylland til Ghana og Japan.

Negermennesker i Ghana
"I Ghana var vi på en kakaoplantage, der lå ude i en landsby, hvor de her negermennesker bor i lerhytter. Det var sådan lidt underligt, for de er jo slet ikke civiliserede. De render rundt med babyer på maven og en bar pat. De bor i lerhytter, og så lige pludselig ringer der en Nokia-telefon," fortæller Linse Kessler, der også er kendt fra reality-programmet 'Familien fra Bryggen'.

I 'Gustav & Linse på udebane' får de ikke at vide, hvor de skal hen, så Linse Kessler beklager sig over, at det er "skideirriterende", at hun ikke ved, hvad hun skal pakke.

Selv om tv-programmet er det næste i rækken for Gustav Salinas, insisterer den tidligere 'Dagens mand'-stjerne på, at rejseprogrammet også er for folk, der ikke sædvanligvis er til reality-tv.

"Det er meget anderledes end reality. Først og fremmest er det ikke baseret på rigtig mange mennesker. Det er baseret på to mennesker. Vi er bare os selv og skal bare vise verden og se verden med vores øjne. Og man ser os i situationer, hvor vi virkelig er pressede," siger Gustav Salinas.

"Det er ikke 'Divaer i junglen'. Det er ikke 'For lækker til love'. Det er ikke 'Familien fra Bryggen'. Det er noget helt andet. Jeg synes selv, det er skidesjovt, og folk kan regne med, at det første afsnit, der bliver sendt her den 20. august, at de kommer til at dø af grin," fortsætter han.

Store bryster
Inden optagelserne til 'Gustav & Linse på udebane' startede, kendte de to reality-stjerner ikke hinanden.

"De indtryk, jeg havde af Linse, var, at hun har kæmpe store bryster, hun har tatoveringer, og hun er hardcore. Jo mere tid jeg er sammen med hende, jo mere lærer jeg hende at kende og finder ud af, hvor kønt et menneske hun er. Hun har verdens største hjerte," fortæller Gustav Salinas.

"I mine øjne er hun perfekt. Jeg synes, hun er fantastisk. Det kan være lige meget, om hun har fået 30 eller 50 operationer. Det handler om, at hun er glad, og det synes jeg godt, man kan se på hende. Jeg synes, hun virkelig er smuk," fortsætter han.

Lille bøsse
På samme måde har Linse Kessler fået et helt andet indtryk af den homoseksuelle reality-stjerne, der fik sit gennembrud i 'Dagens mand' på TV 2.

"Inden jeg mødte ham, synes jeg bare, han var en irriterende, lille bøsse i fjernsynet," forklarer Linse Kessler.

"Han er den vildeste gentleman. Vi står i Ghana, og så giver han mig sin sidste tår vand. Står vi i regnvejr et eller andet sted, får jeg hans jakke, så jeg ikke bliver våd," fortæller hun.

Det første afsnit af 'Gustav & Linse på udebane' kan ses den 20. august på TV3

Sune Jørgensen (sujo@tv2.dk)