Heidi Frederikke fanget i brusekabine

16x9

Det var ved at gå helt galt for TV2's OL-vært i morges, da hun ikke kunne komme ud af badet

Der er mange uforudsete udfordringer som en af TV 2's udsendte OL-værter i London. Og de er ikke alle strengt tv-relaterede.

I morges var det ved at gå helt galt for Heidi Frederikke Rasmussen, da hun ville tage et hurtigt bad, inden hun skulle ned til studieområdet.

"Da jeg så var færdig med badet og skulle til at åbne døren, ja så ville den simpelthen ikke åbne. Den havde lavet en form for vacuum," fortæller værten, der kæmpede med døren i flere minutter.

"Jeg skulle jo ligesom have den op, for jeg kunne ikke kalde på nogen. Døren ville bare ikke op. Overhovedet ikke. Og til sidst måtte jeg jo så tænke kreativt," fortæller hun.

I bedste action-stil måtte den heldigvis adrætte tv-vært give sig til at klatre:

"Jeg kravlede op til de 20 cm der er lige over døren. Og på en eller anden måde kom jeg igennem den smalle passage, imens jeg klamrede mig til et håndklæddestativ på væggen. Jeg tænkte lige kort, at det kunne godt være lidt farligt, at jeg jo kunne falde ned på det der hårde gulv.... Men det gik heldigvis godt, og jeg er glad for, at jeg korporligt ikke er den største i verden, for ellers kunne jeg ikke være kommet ud!" fortæller hun.

Sportsværten skulle ud for at lave 'London Today', så hun kunne ikke så godt sætte sig ned i kabinen og vente på rengøringen.

Bagefter kunne Heidi Frederikke godt se det sjove i historien, og lagde selv denne tekst ud på Twitter:

"Pænt presset da dør til bad lavede vacuum med mig inde i kabinen. Klatrede og kom ud af de 20 øverst #gladforstr36," tweetede værten tidligt i morges.

Sammen med teksten har hun lagt dette billede af det smalle vindue.

Kolleger driller hende
Episoden har vakt en vis opsigt blandt kollegerne. Senest lød det sådan her fra Lisbeth Østergaard på Twitter:

"@HeidiFrederikke Jeg går lige i bad.. Hvis du ikke har hørt fra mig om 30, så kom lige forbi og hjælp mig ud..:-)"

Alice Petersen (alpe@tv2.dk)