Fulderik: Breinholt skal rive sig i aben

Roskilde Festivals fuldeste mand gav Anders Breinholt upassende råd på direkte tv

Hold jer fra børn og fulde mennesker. Det kan kun gå galt.

Sådan lyder regel nummer et på de danske journalistuddannelser. Men det tog reporter og tidligere 'Bingo Banko'-vært Joakim Ingversen sig ikke af, da 'Go'aften Danmark' sendte live fra Roskilde Festival i går aftes.

Ingversen havde fået til opgave at finde en The Cure-fan, mens bandet spillede på Orange Scene.

Men da han rapporterede hjem til Anders Breinholt og Cecilie Frøkjær i det midlertidige festival-studie var det med intet mindre end "Roskilde Festivals fuldeste mand" ved sin side.

Kan ikke stå stille
Den tydeligvis svært beduggede The Cure-fan virkede nogenlunde sammenhængende på trods af snøvlende stemme og et meget stift blik.

Men Joakim Ingversen har ikke kun armen om ham for at virke kammeratlig, men også for at holde den svajende mand stille.

Og snart demonstrerede han, hvorfor det nu er, fuldskab og live-tv kan være en uheldig blanding:

"Jeg vil vove at påstå, at Anders Breinholt skulle tage at gå hjem og rive sig så voldsomt i sin abe," lød den flabede opfordring ud af det blå.

Det var kommet frem, at også Breinholt har været forelsket i The Cure-forsangeren Robert Smith, og forslaget er derfor en uortodoks hyldest til den aldrende forsanger.

Men hvad Anders Breinholt selv svarer på opfordringen om at lege med sin "abe" på festivalen, kan du se i klippet herover.

Alice Petersen (alpe@tv2.dk)