Zulu-stjerne bliver vært på 'Husk lige tandbørsten'

16x9

Når 'Husk lige tandbørsten' vender tilbage bliver det med en overraskende komiker som ny Casper Christensen

Hvem skal være den nye Casper Christensen, når 'Husk lige tandbørsten' vender tilbage til efteråret?

De fleste havde gættet på DR-værten Emil Thorup, der brød frem som "Casper Christensen lærling" i tv-programmet 'Aloha'.

Men i dag beretter dr.dk, at det noget overraskende bliver komikeren Christian Fuhlendorff, der skal fylde Caspers "Tænd Tequila-sko" ud i efteråret.

Fuhlendorff er især kendt for tv-serien 'Kristian' samt 'Livet i nødsporet', der har kørt på TV 2 Zulu.

Og siden han længe har været tilknyttet TV 2 Zulu og ikke tidligere har været vært på den type tv-show, var det ikke lige ham eksperterne havde gættet på.

"Jeg kommer ikke til at se underlig ud"
"Da jeg for et lille halvt år siden fik nys om at DR ville lave en ny omgang 'Husk Lige Tandbørsten', tænkte jeg: Fuck, ham der bliver vært på det, skal godt nok fylde nogle store OG frem for alt, høje sko ud."

"Så lige nu er jeg da spændt og en lille smule nervøs, men samtidig også glad for, at jeg har så store fødder og ikke er højere, så jeg kommer i det mindste ikke til at se underlig ud på scenen," siger Christian Fuhlendorff til dr.dk.

Fuhlendorff har fået jobbet efter en længere casting-proces, og Casper Christensen og produktionsselskabet Douglas Entertainment, der laver 'Husk lige Tandbørsten' er begejstrede for valget:

"Christian har den timing, frækhed og sikkerhed på en scene, som er nødvendig for at navigere et program som 'Husk lige tandbørsten' i havn. Han er et nyt bekendtskab for mange seere og ikke en gammel snegl, der trækker et kedeligt spor efter sig," siger Casper Christensen.

DR har allerede åbnet for publikumstilmeldingen. Så hvis man vil vinde den ultimative drømmerejse, kan man gå ind og melde sig til på dr.dk/husk.

Alice Petersen (alpe@tv2.dk)