'Husk lige tandbørsten' vender tilbage

16x9

Nu er det endeligt sikkert. En af dansk tv's største underholdningssucceser 'Husk lige tandbørsten' vender tilbage på DR.

Efter flere måneders rygter kan DR nu bekræfte, at det populære underholdningsshow vender tilbage på skærmen på hovedkanalen i bedste sendetid hver fredag aften til efteråret.

Det er nu 17 år siden, at 'Husk lige tandbørsten' lagde gaderne øde hver fredag aften og efter en undersøgelse, hvor 'Husk lige tandbørsten' blev kåret til det DR-program, som seerne helst ville have tilbage på skærmen, var der ingen tvivl i DRs ledelse om, at det populære program skulle genoplives.

"I nyere tid er det kun 'X Factor', der har formået at samle hele nationen på DR i samme grad som 'Husk lige tandbørsten'. Dengang for 17 år siden var det virkelig noget, der fyldte meget alle steder", siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, og fortsætter:

"Det var sjovt, grænseoverskridende og en kæmpe folkefest, og vel ikke før eller siden har et underholdningsprogram på DR aktivt involveret publikum så meget. Nu er tiden moden til at tage formatet op igen, og det kommer til at passe perfekt til fredagsunderholdningen på DR i efteråret".

Casper C er tilbage med tandbørsten
Casper Christensen fik sit store folkelige gennembrud netop med 'Husk lige tandbørsten', da det toppede i midten af 90'erne. Med hans drengede charme og sine outrerede outfits tog han hele Danmark med storm.

Og nu har Casper Christen igen en finger med i spillet, når 'Husk lige tandbørsten' atter ruller over de danske tv-skærme. Men denne gang bliver hans rolle bag kameraet, da det er hans produktionsselskab Douglas Entertainment, der er blevet valgt til at producere de i alt otte programmer til efteråret.

"Det er 17 år siden 'Husk lige tandbørsten' var i dansk TV. Det er på høje tid, det kommer tilbage, og jeg glæder mig meget til at være med til endnu en omgang, denne gang bag kameraet. Det er et fantastisk tv-program, og jeg husker det som fantastisk at lave. Det tror og håber jeg, det bliver igen. Samtidig tror jeg, at tidspunktet for programmets genopståen er helt perfekt", fortæller Casper Christensen til dr.dk.

Hvem bliver den nye vært?
Hvem der så skal stå foran kameraet og gøre Casper jobbet efter som vært på det populære program vides endnu ikke. Men DR og Douglas Entertainment satser på at kunne præsenterer værten senest efter sommerferien.

For dem der ikke har set 'Husk lige tandbørsten' kan det nævnes, at programmet er et energisk quizprogram, hvor publikum løbende bliver inddraget og får mulighed for at vinde deres livs drømmerejse og mange andre præmier. Eneste krav til publikum er, at de har pakket kufferten hjemmefra og kan rejse lige efter udsendelsen er slut.

Mette KĂĽhnell Petersen (mekp@tv2.dk)