'Natholdet' tager på Danmarks-turné

16x9

I næste uge sender 'Natholdet' fra fire udvalgte byer på Fyn, Jylland og Bornholm

Nu er det slut med, at 'Natholdet' sidder trygt og isoleret i deres Københavnerstudie, mens de griner af tv-brølere og mærkelige mennesker ude i det danske land.

I næste uge tager 'Natholdet' ud i provinsen. På mandag og fire dage frem tager Anders Breinholt og redaktionen for første gange på Danmarks-turné.

"Vi tager rundt i landet, fordi vi godt vil give noget tilbage til seerne. Vi er så heldige, at vi hver uge kan vise en række klip med almindelige danskere fra bland andet de regionale TV 2-stationer, og vi har seere fra hele Danmark, der løbende hjælper os med tips og gode idéer til programmet. Dem vil vi godt ud og møde," siger Anders Breinholt i en pressemeddelelse

De fire udvalgte byer er Rønne, Odense, Haderslev og Holsterbro. Alle er byer, som redaktionen har et særligt forhold til og holder meget af.

Derfor valgte de byerne
På Bornholm har Anders som lille tilbragt de fleste ferier med familien, og som ung mand var han med civilforsvaret udstationeret på klippeøen. Natholdet har tidligere bragt en hel special fra Bornholm, og Anders elsker ganske enkelt øen.

Natholdet har valgt at gøre stop på Fyn, fordi fynboer ifølge Anders er nogle meget dejlige mennesker, der ofte har været med i programmerne. Fyn er spydspidsen midt i det danske, og fra Fyn sender Natholdet fra en af øens største virksomheder, fordi rigtige mennesker, der har et rigtigt job, fortjener at komme i fjernsynet.

Den beredskabsmæssige spydspids mod syd - Haderslev - fortjener naturligvis også at komme i fjernsynet. Natholdet sender fra byens kaserne med 70-80 værnepligtige. Som Natholdets faste seere vil vide, er der en del personer i TV Syds sendeområde, som redaktionen holder rigtig meget af: Der er gode chancer for, at Natholdet denne aften får besøg af madlavnings- og energispare-ekspert Ingrid Hauge samt Kurt Leth fra programmet "Kaffe med Kurt ". Desuden vil Familie-kanalen i Esbjerg interviewe Anders Breinholt.

Knudsens i Holstebro er ifølge Anders nøje udvalgt:

"Alle komikere og musikanter der har optrådt der, taler om, at det er et sted, der er værd at besøge, så vi glæder os meget til at sende fra landets formentlig smukkeste teatersal. Og så ligger Holstebro i vores absolutte favorit TV 2 regional, TV/Midt-Vests, sendeområde. I dette område bor nogle af Danmarks skønneste danskere, og det er dem, de viser på TV/Midt-Vest. Vi sender derfor hele 40 minutter fra Holstebro," siger han.

Natholdet får denne aften besøg af manden, der af seerne er kendt som arm-i-ko og modelflyssamleren Jan Lindebjerg, kendt af seerne som ask-i-lomme.

"Vi glæder os til at komme på tur rundt i regionalområderne og møde nogle af de mennesker, vi har vist klip med. Alle dem vi har mødt i vores program, går vi ud og giver et kram. Vi vil gerne personligt til den enkelte sige tusind, tusind tak fordi du er, som du er - uden alle de, der tør være sig selv, ville der ikke være noget, der hed Natholdet," siger Anders Breinholt.

Her skal udsendelserne foregå:
Mandag 23/4: Musikhuset, Rønne, Bornholm / medvært: L.O.C.

Tirsdag 24/4: Albani, Odense, Fyn / medvært TBA

Onsdag 25/4: Beredskabsstyrelsens Kaserne, Haderslev / medvært: Signe Lindkvist

Torsdag 26/4: Knudsens, Holstebro / medvært: Christian Fuhlendorff

Du kan se 'Natholdet' hver mandag til torsdag kl. 23.05 på TV2

Alice Petersen (alpe@tv2.dk)