Fetterlein på pigejagt i 'Dagens mand'

16x9

20 sexede bunny-piger stod klar, da Frederik Fetterlein var hovedperson i en playboy-special af 'Dagens mand'

Man kan ikke åbne et ugeblad eller tænde for fjernsynet, uden at han er der. Tennis-playboy'en Frederik Fetterlein eller Fredrick Joshua Fetterlein, som er hans nye numerologiske navn, er simpelthen allevegne for øjeblikket.

Torsdag aften var han også det absolutte midtpunkt under optagelserne til datingshowet 'Dagens mand', hvor 20 singlepiger i pink bunny-dragter blev meget overraskede og benovede over synet af den 41-årige kendis-playboy.

Selv om mange af pigerne kun var halvt så gamle som den notoriske levemand - én af dem bemærkede endda, at hendes egen far var yngre end Fetterlein - gjorde han tydeligvis stort indtryk på pige-panelet med sin charme og sit lækre hår.

"Jeg tror, at vi har en masse til fælles. Vi har for eksempel den samme tatovering. Der er i hvert fald også bogstaver i min," sagde en af bunny'erne indsmigrende til Fetterlein og hentydede til tatoveringen på hans ene underarm, hvor det nye numerologiske navn er ingraveret med sorte bogstaver.

Går efter en sød pige med et godt hjerte
Selv om Frederik Fetterlein er kendt for at være den helt store skørtejæger og party-konge, som sjældent holder længe på sine kærester, har han nu fået et andet syn på sagen.

"Jeg er jo blevet ældre nu, og jeg går nok efter en anden type end tidligere. Jeg vil gerne finde en kæreste, som er glad og social, og som har hjertet på det rette sted. Det er vigtigt, at hun kan leve med, at jeg har børn, og at de får meget af min opmærksomhed. Så det skal nok ikke være én på 20 år," siger Fetterlein med et grin til tvtid.

Om det lykkes den tidligere tennisspiller at få en af bunny-pigerne med ud på date, afsløres først i "playboy"-udgaven af 'Dagens mand', der desuden byder på en professionel squash-spiller som aftenens anden mandlige hovedperson.

Den nye sæson af 'Dagens mand' har premiere i foråret, men det er endnu ikke fastlagt, hvornår playboy-programmet sendes

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)