BBC forsvarer nøgenscene

16x9

Dramachefen hos BBC afviser, at nøgenscenen i krimiserien 'Sherlock' skulle være for vovet

Som tvtid skrev i går, har over 100 seere klaget til BBC over et afsnit af krimiserien 'Sherlock', hvor skuespilleren Lara Pulver optræder helt nøgen i en scene sammen med Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) og dr. Watson (Martin Freeman).

Flere af seerne klager over, at nøgenscenen ikke hører hjemme i et program, der sendes før børnenes sengetid.

Nu træder BBC´s dramachef Ben Stephenson imidlertid frem og forsvarer den meget omtalte scene i den populære tv-serie. Han siger blandt andet, at "selv om et program sendes før børnenes sengetid, behøver det ikke være kedeligt". Det skriver avisen The Telegraph.

BBC: 100 klager er ikke meget
Ben Stephenson argumenterer også med, at antallet af klager ikke er overvældende, når man tager i betragtning, hvor mange der så udsendelsen.

"Vi har tænkt meget grundigt over det, og sagen er, at programmet har fået 100 klager, mens mere end 10,6 millioner mennesker så det," siger BBC-dramachefen ifølge The Telegraph.

Afsnittet hedder "Skandalen i Belgravia", baseret på en af Arthur Conan Doyles klassiske romaner, og viser Lara Pulver som erotisk "dominatrix" med pisk - og indeholder scener, hvor hun er helt nøgen.

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)