Felix Smith stopper i DR

16x9

Efter syv år som populær radio- og TV-vært på P3 og DR1 har Felix Smith valgt at søge nye udfordringer uden for DR

Felix Smith, som for øjeblikket kan opleves som vært for fredagsshowet 'Skjulte stjerner', har valgt at stoppe helt på Danmarks Radio og søge nye udfordringer.

"Felix har været en fantastisk vært og haft stor betydning for hele den modernisering, vi har forsøgt inden for underholdning på DR1. Jeg kommer til at savne ham og hans dejlige væsen," siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse og tilføjer.

"Nogle af Felix' styrker er, at han tager så afslappet på mediet. Han er god til at tale med alle mennesker, høj som lav, og så ser han dejlig ud på skærmen."

Startede på radioen
Felix Smith startede sin DR-karriere på P3, hvor han har vært på programmer som 'Go'Morgen P3', 'Stram op' og 'Verdens bedste formiddag'.

På TV har Felix Smith styret slagets gang på underholdningsprogrammerne 'Hva' så Danmark' og 'Talent' og været vært på store seertunge TV-shows som 'Dansk Melodi Grand Prix' (2009-2011) og 'DRs Store Juleshow'. Netop nu kan seerne som sagt opleve Felix som vært i underholdningsprogrammet 'Skjulte Stjerner', der sendes hver fredag.

Skal lave programmer for Nordisk Film
Felix Smith, der trænger til nye udfordringer, har sagt ja til et job hos Nordisk Film og TV.

"DR har været mit et og alt de sidste syv år, og jeg føler, at jeg har fået lov til at udvikle mig på både radio og TV. Det er jeg meget taknemmelig for. DR vil altid være noget særligt for mig, og jeg håber, at jeg vender tilbage til huset en dag," siger Felix Smith og tilføjer.

"Men lige nu er tiden inde til forandring. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave på Nordisk endnu, men det bliver en anden type programmer, end man er vant til at se mig i på DR," siger Felix Smith, der fortsætter som vært på 'Skjulte Stjerner', indtil sidste liveshow er løbet over skærmen den 14. oktober.

Kig ind på TVTID igen i morgen, hvor vi bringer en større portræt-artikel om Felix Smith

Susanne Nielsen