Sådan iscenesættes 'For lækker til love'

16x9

Deltagerne i 'For lækker til love' får masser af hjælp, når de skal finde på spektakulære dates, der virker på TV

Skal man på date med en af personerne i 'For lækker til love', kan man ikke regne med, at det er deres egen idé. For når Gustav tager sin date med ud for at danse salsa, og Christina skal på en hot glaspuster-date med Nick fra 'Paradise hotel', kan det lige så vel være producenternes idé om en romantisk aften som deres egen.

Det fortæller Ulrik Jørgensen, der er producent på 'For lækker til love'.

"Vi går op i, at de medvirkende selv er med til at arrangere en stor del af det. Men vi kan jo ikke bede de medvirkende om at få adgang til et helt kamerahold, hvis de for eksempel vil en tur i Tivoli. Så al planlægningen foregår i et samspil," siger han.

Derfor sker det ofte, at produktionsholdet lige "finpudser" deltagerens date.

På date hver tredje uge
"For eksempel skal en deltager måske på en date med en fyr i Næstved, og så går vi lige ind og foreslår, hvor de kan tage hen eller noget, de kan lave," siger han.

Og der skal da også laves en del date-aftaler, når man er deltager i 'For lækker til love'. Deltagerne er typisk på en date hver tredje uge i de 15 uger, optagelserne foregår. Og hvis de ikke lige har en udkåren på bedding, får de det hurtigt arrangeret.

"Måske er der en veninde til en af de medvirkende, som vil hjælpe med at line en blind date op. Så det er altid et samspil mellem holdet og deltageren," fortæller Ulrik Jørgensen.

I udgangspunktet får ingen af deltagerne løn, men når produktionsholdet blander sig meget i deltagerens liv, sker det indimellem, at de er nødt til at give en godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste.

"Hvis vi for eksempel har arrangeret, at en skal ud og flyve i luftballon, og det kun kan lade sig gøre på en torsdag, hvor deltageren skulle have været på arbejde, så får de selvfølgelig en godtgørelse for det," siger han. Det er dog kun sket et par gange i hver af sæsonerne.

Anden sæson af 'For lækker til Love' har premiere torsdag d. 1. september klokken 21.00 på TV3

Alice Petersen