Her er de frække konger af Marielyst

16x9

Se de otte hovedpersoner i Kanal5s nye realityserie, der bringer det vilde liv fra Sunny Beach til Marielyst i Danmark

Allerede i midten af juli måned drog de otte kommende reality-stjerner med kaldenavne som Vodka Anja, Fissan og Knaldperlen til Sydfalster, hvor de skal feste og arbejde sommeren igennem. Imens de lever livet på den danske sydhavsø, har de et kamerahold i ryggen 24 timer i døgnet.

Deres vilde sommer skal munde ud i dét Kanal5 selv kalder en realityreportage ved navn 'Kongerne af Marielyst'. Og alt tyder på, at programmet kommer til at kunne tage kampen op med 'Paradise Hotel', når det gælder saftige udskejelser. Der er ingen rammer, og det er ægte reality uden filter, lyder det i en pressemeddelelse.

Programmet kommer til at være en blanding af 'Jersey Shore' og 'Sommer i Sunny Beach', og her kan man læse mere om de otte festklare unge, der i øjeblikket arbejder på at gøre programmet så saftigt som muligt ved at feste igennem på Falster.

Kirstine - 'Babe'
'Babe' er 19 år gammel, nybagt student og kommer fra Gentofte. Hun arbejder til dagligt i SuperBest og laver sideløbende eventjobs.

Hendes seneste eventjob var, da hun rejste rundt i to måneder med månedsmagasinet M! og festede non-stop i forbindelse med forsidejagten - en konkurrence, hvor M! læserne stemte hende ind på en flot andenplads.

Anja - 'Vodka Anja'
'Vodka Anja' er 20 år gammel og kommer fra Lyngby. Hun er vikar som handicaphjælper, mens hun venter på at komme ind på malerskolen for at færdiguddanne sig som maler.

Anja er på den ene side en kvinde med klar divafaktor. Hun elsker at gøre sig lækker og at blive vartet op. Men på den anden side er hun også den brovtende lige-ud-af-posen type uden hæmninger.

Michelle - 'Britney'
'Britney' er 21 år gammel, kommer oprindeligt fra Haderslev, Sønderjylland, men bor nu på Nørrebro. Hun er bartender og har arbejdet 'alle' steder i Haderslev og omegn. I dag arbejder hun som bartender på K3. Hun har også været eventpige.

Hun er en hardcore chick med tatoveringer på arme og ordet 'Baby Doll' tatoveret på knoerne. Men bag den 'hårde facade' gemmer sig også en ekstrem feminin pige i den 183 cm lange slanke krop.

Cecilie - 'JJ'
'JJ' er 25 år gammel og kommer fra Ballerup. Hun er skuespillerelev og arbejder som stripper, hvorfor hun ofte må arbejde i weekenderne og sætte egne byture på hold. Men når hun slår sig løs, så er 'JJ' en festabe.

Hun fyrer den max af, og giver den hele armen, der er ingen mellemveje, hun elsker at være på, og lever af opmærksomheden. Hun er stolt af sit erhverv som stripper, sin krop og sit liv.

Jesper - 'Fissan'
'Fissan' er 24 år gammel og kommer fra Aalborg. Han arbejder som køletekniker men kunne på sigt også godt tænke sig at arbejde med handel i form af en sælgerstilling.

Jesper er en 'stor' fyr, der fylder både med sin attitude og sin veltrænede krop. 'Fissan' elsker kvinder og har let ved at score dem og gør det gerne - og meget!

Kenneth - 'X'en'
'X'en' er 20 år gammel og kommer fra Greve. Han har lige afsluttet sin HH-uddannelse med et gennemsnit på 11,7 og har indtil for nylig arbejdet hos Deichmann Sko, hvor han var butiksansvarlig.

'X'en' beskriver sig selv som en "smilende, sjov, flabet og charmerende dværg, der er fejlfri, ubeskrivelig og sarkastisk". Han gør meget ud af sig selv. Stilen skal være i orden, han har 60 par sko, og et utal af skjorter. Hygiejne betyder alt, han hader kropsbehåring. Han har tatoveret et kors på ryggen, og bærer et i en kæde om halsen.

Elias - 'Prada'
'Prada' er 22 år gammel og har boet de fleste steder i Danmark, men lige nu bor han på Vesterbro. Han arbejder som frisør og stylist og går også med en lille sanger i maven, hvilket han beviste, da han tidligere medvirkende i 'Talent' (dengang under navnet Søren).

Han elsker at synge og laver egen musik ovre i pop- og jazzgenren. 'Prada' EEEELSKER luksus, har lige købt en Prada-taske til 10.000 kr., som han gerne flasher vildt og voldsomt. Prada er biseksuel.

Walid - 'Knaldperlen'
'Knaldperlen' er 29 år gammel og kommer fra Brønderslev. Om dagen arbejder han som autolakerer og i weekenderne som bartender i Jomfru Ane Gade.

Han beskriver sig selv som "en super flot fyr" og metroseksuel. Alt skal være perfekt, han plukker sine øjenbryn, håret tager en halv time at sætte, og han tjekker konstant om looket er i orden. 'Knaldperlen' elsker at score damer og taler om det hele tiden.

'Kongerne af Marielyst' kommer på Kanal5 til efteråret

Louise Vilsbøl