Her er DRs afløser for 'Talent'

16x9

DR1s nye fredagsshow til efteråret hedder 'Skjulte Stjerner' og følger otte sangtalenter, der konkurrerer om en kvart million

Felix Smith vender endnu engang tilbage som vært, når underholdningsprogrammet 'Skjulte stjerner' får premiere til efteråret.

Over otte fredage møder seerne otte ukendte solister eller vokalgrupper. I de første programmer tager otte professionelle sangere ud til talenterne og møder dem på deres hjemmebane.

Målet med 'Skjulte stjerner' er at finde de bedste og til sidst udvælge ét talent inden for hver sin genre - f.eks. pop, rock, country, rap og opera. Deltagerne tilmeldes på DR's hjemmeside af venner og bekendte, og de udvalgte talenter må ikke selv vide, at de er tilmeldt.

Koncept udviklet af DR og Blu
I de efterfølgende live-programmer bliver talenterne coachet af hver sin professionelle sanger. Og så er det op til seerne at stemme via sms på de bedste præstationer og dermed finde Danmarks største skjulte stjerne.

DR og produktionsselskabet Blu har i fællesskab udviklet det nye underholdningsprogram, og forventningerne er store:

"Udgangspunktet har været at skabe et underholdningsprogram, hvor man får indblik i mange forskellige musikalske genrer, og som danskerne samtidig har lyst til at bruge deres fredag aften på. Jeg tror på, at 'Skjulte stjerner' er svaret," siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

Susanne Nielsen