Ingen kære mor: Mød de syv skønne piger

16x9

Syv danske gymnasiepiger sendes på en ultimativ stroppetur i Borneos jungle, hvor de skal lære at stå på egne ben

I aften er der premiere på TV 2-serien 'Ingen kære mor - alene i junglen'. Her skal pigerne Victoria, Karoline, Anna, Nadia, Elizabeth, Nanna og Cecilie leve mellem slanger, skorpioner og alverdens kryb i 18 dage. TVTID.dk giver en præsentation af pigerne

Anna er en rigtig charmetrold, der elsker at feste og arrangere fester. Hun er altid glad, og så er hun vant til et liv på 1. klasse. Anna har kun sovet i telt én gang i sit liv, og det, synes hun, var ganske forfærdeligt. Anna skal snart flytte hjemmefra, men hun er ikke specielt god til at styre finanserne. Anna har det utrolig svært med kryb og hader slanger og edderkopper.

Cecilie har haft en privilegerede opvækst, men er den eneste af pigerne, der har hjulpet lidt til derhjemme. Om det hjælper hende i junglen vil vise sig, for Cecilie kæmper også med en masse forbier: Kryb, højder, dybt vand og edderkopper. Og det er der masser af i junglen. Cecilie er ikke vant til fysisk udfoldelse, og spørgsmålet er, om hun er klar til de mange barske tests, som pigerne bliver udsat for.

Elizabeth er vokset op i England, men har boet i Danmark de seneste år, sammen med sine forældre, der begge rejser meget. Elizabeth elsker at shoppe, og hun elsker sko. Hun har mindst 40 par stående derhjemme - og hun har rigtig mange med i junglen. Elizabeth er også glad for dyr, men hun kan ikke tåle tanken om, at dyr bliver slået ihjel. Derfor bliver det ekstra svært for Elizabeth, når pigerne selv skal skaffe mad i junglen.

Karoline har stort set ingen pligter derhjemme, hvor hun bor sammen med sin mor og sin storebror på 22 år. Karolines mor gør alt for sin datter og selv om Karoline selv tjener penge ved at arbejde hos en bager, så betaler mor for fitness, mobilregning og frisør. Karoline er bange for at flytte hjemmefra, for hvordan skal hun klare sig uden sin mor?

Nadia har fået alt serveret derhjemme og hendes forældre er ret sikre på, at Nadia får et chok, når hun flytter hjemmefra, for hun har ingen ide om hvad ting koster. Nadia har stort set overtaget familiens bil, som altid er fyldt op med benzin - af forældrene, naturligvis. Nadia har et fritidsjob og bruger alle sine penge på at shoppe og gå i byen, mens forældrene betaler for fitness og frisør. Den slags fornøjelser er der selvfølgelig ikke nogen af i Borneos jungle.

Nanna er den stille og kloge pige, der klarer sig rigtig godt i skolen. Og derhjemme klarer hun sig også rigtig godt - for mor og far forkæler hende i alle henseender. Nanna er meget knyttet til sin familie og især sin mor. Kan hun klare sig i junglen uden sin families hjælp og omsorg?

Victoria er vokset op i et meget privilegeret hjem i Rungsted hos sine forældre. Victoria har aldrig rigtig haft nogle pligter derhjemme og har for eksempel aldrig prøvet at bruge en vaskemaskine. Victoria er utrolig velopdragen og høflig. Hun er også meget ambitiøs og et ekstremt konkurrencemenneske, så hun er sikker på, at hun er den, der kommer til at klare turen til Borneos jungle bedst.

Se første afsnit af 'Ingen kære mor - alene i junglen' i aften kl. 20.50 på TV 2

Dorthe Andersen