Ulf Pilgaard som David Hasselhoff

16x9

Ulf Pilgaard er stjernen i et nyt sketchshow. "Det er lidt kaotisk," siger han til TVTID.dk

I 2011 får TV 2 Charlie et skud ny energi. Og i den forbindelse er der premiere på 'Store Stygge Ulf Show', hvor Ulf Pilgaard, Pernille Højmark og Gordon Kennedy leverer samfundsaktuel satire i næsten 200 sketches.

"Vi spiller omkring 60 forskellige roller hver, og det er lidt kaotisk. Men jeg synes, at det 7-9-13 lykkes os - på en skæv måde - at ramme noget realistisk, så det ikke bliver det rene udklædningsshow. Det er så anstrengende at se på," siger Ulf Pilgaard til TVTID.dk og tilføjer.

"For mig personligt er det glædeligt at vende tilbage til satiren, som jeg må siges at være overordentlig bekendt med. Det startede jo allerede i 1968 med 'Hov Hov' og senere i 70'erne med 'Uha Uha'. Og TV 2 Charlie har jo et publikum, som netop har oplevet det."

Hvad kan du?
De tre skuespillere har nu i seks uger kørt rundt sammen i en bus for at optage de mange sketches på locations rundt om i København. Et sjovt og tæt samarbejde, som sluttede i går, hvor de sidste optagelser blev skudt.

En af de tilbagevendende sketches er 'Hvad kan du?', som er en parodi på tidens toppopulære talentshows som 'X Factor' og 'Talent'. Her har Pernille Højmark rollen som den "søde" dommer à la Hella Joof, mens Pilgaard og Kennedy er de hårde drenge.

"Vi signalerer tre forskellige ting. Jeg er vist David Hasselhoff-typen (dommer i 'America's Got Talent', red.)," siger Ulf Pilgaard med et smørret udtryk under sin tilbagestrøgne charmør-paryk.

Ud over talentshow-sketchen kan seerne glæde sig til tilbagevendende figurer som Syngemanden, Den sidste feminist, Den overempatiske terapeut og mange flere, som kan nydes på TV 2 Charlie i starten af det nye år.

Store Stygge Ulf Show har premiere på TV 2 Charlie i 2011

Susanne Nielsen