Nu er The Stig endeligt afsløret

16x9

BBC havde ikke held til at stoppe udgivelsen af Ben Collins´ bog om hans syv-årige periode som The Stig. Dermed er 'Top Gear'-testkørerens identitet endeligt afsløret.

Som tidligere beskrevet her på TVTID.dk, har BBC i den senere tid forsøgt at forhindre udgivelsen af en bog, skrevet af den anonyme 'Top Gear'-testkører The Stig.

Men BBC har nu tabt retssagen mod forlaget HarperCollins, og hermed er det ganske vist, at rollen som The Stig gennem de seneste syv år har været udfyldt af Formel 3-køreren Ben Collins.

Selvbiografi udkommer snart
Onsdag afviste den britiske højesteret BBCs krav om at nedlægge forbud mod bogen. Begrundelserne for dommen er endnu ikke offentliggjort.

Nu står intet derfor længere i vejen for den 33-årige Ben Collins´ bog, 'Manden i den hvide dragt', som snart lander i boghandlerne og dermed endeligt afslører identiteten på den seneste udgavew af The Stig.

Ben Collins har i øvrigt to gange tidligere været "afsløret" af aviser som "The Stig", men han har begge gange nægtet at kommentere rygterne, som dermed aldrig blev bekræftet.

Susanne Nielsen