På patrulje i København

16x9

Følg med i tredje sæson af reportageserien, der denne gang er i København Premiere: Politistationen (TV3+ kl. 21.00)

Premiere: Politistationen (TV3+ kl. 21.00)

Politistationen følger i denne sæson politiets arbejde i København, landets eneste rigtige storbykreds.

Både Kim og Martin fra Station Bellahøj og indsatslederen Gert bliver kaldt ud til en voldsom episode i Nordvestkvarteret, hvor en kvinde er faldet ud fra en altan på første sal. Meget tyder på, at det er hendes kæreste, som har skubbet hende.

Rasmus og Allan kommer ud på en hård nattevagt, hvor de først skal håndtere et muligt knivstikkeri blandt berusede unge på Dybbølsbro Station og senere kommer på en meget vanskelig og farlig opgave med at kontrollere trafikken efter et uheld på motorvejen.

I det sociale boligbyggeri Mjølnerparken oplever Mads fra beredskabssektionens specialenhed, at der kastes med sten imod patruljebilen, så enheden må rykke talstærkt ind i området for at skabe ro. Følg med i 'Politistationen' og kom helt tæt på politifolkene og deres udfordringer.

TV3+ er klar med tredje sæson af reportageserien 'Politistationen', der skildrer det danske politis arbejde. I denne sæson er vi rykket til Københavns Politikreds. Her arbejder over 2000 politifolk på at sikre trygheden for byens borgere.

Udfordringerne for politiet i København er af en helt anden karakter end i landets øvrige kredse, og som den eneste kreds i Danmark har kredsen tre hovedstationer: Station Bellahøj, Station City og Station Amager. Hertil kommer den centrale politigård og flere lokalstationer og særlige afdelinger for hundepatruljer, færdsel og efterforskning og et helt selvstændigt beredskab - Beredskabssektionen - hvor politifolk fra hele landet kommer på uddannelse og deltager i delingsudrykninger til de store begivenheder eller optøjer i byen.

Politistationen viser hele kredsens arbejde, hvor der findes hårdere miljøer og langt flere skarpe opgaver end andre steder i landet.