TV 2-chef ærgerlig over Eihilts nej

16x9

TV 2s underholdningschef Gitte Madsen er ked af, at Marianne Eihilt har valgt at sige nej tak til at blive "Kyllingens" dansepartner.

Selv om den dobbelte 'Vild med dans'-vinder Marianne Eihilt egentlig havde meldt sig danseklar til den kommende sæson, har den spinkle dansemus nu takket nej til at blive cykelrytteren Michael Rasmussens partner. Og det er TV 2s underholdningschef Gitte Madsen ked af.

- Vi vil altid meget gerne have Marianne Eihilt med i 'Vild med dans', og der er bestemt ingen "hard feelings" imellem os. Vi har gjort vores bedste for at finde det rigtige match til hende. Men da Marianne har så mange elever på sin danseskole i Århus, at hun kun kan træne i sin hjemby, kunne det desværre ikke lade sig gøre i år, siger Gitte Madsen til TVTID.dk

Afbud for andet år i træk
Når Marianne Eihilt ikke deltager i efterårets kommmende sæson af 'Vild med dans', er det andet år i træk, at hun er ude af programmet. Sidste år valgte Eihilt at koncentrere sig fuldt og helt om sin kæreste, som hun dog ikke er sammen med længere. Gitte Madsen ærgrer sig derfor over, at populære Marianne heller ikke kan deltage i år.

"Det er altid et stort arbejde, når vi skal have puslespillet med kendis-deltagerne og de professionelle dansere til at gå op. I denne sæson er der ingen af deltagerne, som har mulighed for at træne i Århus - kan jeg godt afsløre - og derfor kunne vi desværre ikke finde en partner til Marianne Eihilt," forklarer Gitte Madsen.

Hvem der så bliver Michael Rasmussens dansepartner, vil vise sig, når den syvende sæson af 'Vild med dans' har premiere om en måneds tid.

Susanne Nielsen