Price-travlhed forsinker TV-optagelser

16x9

'Spise med Price' skulle vende tilbage med nye afsnit til efteråret, men lige nu har de to brødre for travlt til at gå i gang med optagelserne.

DR1's faste tirsdagsprogram 'Spice med Price' lokker hver uge hundredetusinde vis af trofaste seere ind på kanalen. I løbet af det seneste år er programmet blevet et af kanalens stærkeste brand, hvilket gjorde, at programmet tidligere i år blev flyttet fra DR2 til hovedkanalen DR1.

Til efteråret vender brødrene James og Adam Price så tilbage med dugfriske afsnit af deres populære madlavnings-program. Det er i hvert fald planen. Men indtil videre er der dog ikke optaget et eneste minut af den nye sæson, det skriver lokalavisen.dk

Fuldt booket frem til september
- Vi har diskussioner om, hvornår vi kan gå i gang. Jeg står med Cirkusrevyen, og Adam skriver på DRs nye søndagsserie Borgen, siger den ældste bror, James Price, til Lokalavisen.dk

Ved siden af rollen som Danmarks måske mest populære TV-kokke netop nu, arbejder James Price som kapelmester i Cirkusrevyen på bakken og Adam Price er hovedforfatter på TV-serien 'Borgen'. De to brødre er dog begge booket op helt frem til september, da sæsonen i Cirkusrevyen først slutter d. 28. august og optagelserne til TV-serien 'Borgen' forventes at gå i gang i september.

På trods af de to brødres travlhed, så forventer både DR og brødrene dog, at være klar med 8-10 nye afsnit af 'Spise med Price' i løbet af efterået.

Louise Vilsbøl