Gitte Nielsen for dyr til dansk TV

16x9

Den danske, Hollywood-celebre Gitte Nielsen er efterhånden blevet kendt for at forlange høje honorarer for at medvirke i TV-programmer.

Selv om det måske kan virke sådan, så stiller Gitte Nielsen ikke op i hvad som helst. Eller det vil sige, det gør hun kun, hvis prisen er rigtig.

Eksempelvis forlangte hun et honorar på 35.000 Euro - godt 260.000 danske kroner - for at stille op i den tyske udgave af 'Vild med dans' her i foråret. En pris, som RTL efter lange forhandlinger indvilgede i at betale.

Men Gitte sætter nu prisen op. Ifølge MSN Starlounge har den 45-årige Hollywood-starlette forlangt hele 40.000 euro, godt 300.000 kroner, for at deltage i TV3-programmet 'Til middag hos...', når det vender tilbage til efteråret. Forhandlingerne er nu strandet.

Godt formål trækker ikke nok
I forårets udgave af 'Til middag hos...' fik hver deltager 15.000 kroner i honorar for at deltage i programmet, hvor fire kendisser inviterer hinanden på middag i kampen om at vinde 10.000 kroner til et velgørende formål. Det gode formål er dog ikke gulerod nok for fru Nielsen.

TV3 ville ellers gerne have haft Gitte Nielsen med i et af de to af efterårets programmer, der skal optages i Hollywood. TV3's pressechef har ikke haft nogen kommentar til MSN Starlounge's oplysninger.

Andre Hollywood-kendisser vil gerne deltage
Selv om Gitte Nielsen ikke bliver blandt deltagerne, så vil der altså blandt efterårets programrække af 'Til middag hos...' være to 'Hollywood-udgaver'. Ifølge MSN Starlounges oplysninger har Ole Henriksen,Sven-Ole Thorsen, Sonny Freddie Pedersen, Sascha Dupont og Ines Romero fra 'Danske Hollywoodfruer' dog sagt ja til at deltage.

Derudover skulle Zindy Laursen, der bor i New York, og Isabell Kristensen, der bor i Monaco, også have gået med til at medvirke. TV3 har desuden spurgt producer og 'X Factor'-dommer Carsten 'Soushock' Schack og Tonny Sørensen, der står bag tøjmærket 'Von Dutch'.

Louise Vilsbøl/ Susanne Nielsen