Uffe Holm bortcensureret fra TV

16x9

Komikeren Uffe Holm har lavet en TV-reklame for sit nye stand-up show. Men den er så fræk, at ingen TV-kanaler vil vise den.

Uffe Holm er ikke just kendt for at holde sit stand-up-materiale over bæltestedet. Og det er faktisk netop dette faktum, Uffe Holm gør grin med i en TV-reklame for sit nye show. Men denne TV-reklame er selv så fræk, at ingen TV-stationer vil vise den. Selv youtube har fjernet den fra deres side.

'Det helt store censurshow'
I reklamen for 'The Uffe Holm Show 3' står Uffe Holm i forgrunden og taler om, at hans nye show er fuldstændig stuerent og kun handler om alvorlige emner. I baggrunden kan man til gengæld se en kvinde i G-streng ligge på knæ foran en mand og lave bevægelser, der antyder, at hun giver manden oralsex.

Videoen er blevet fjernet fra youtube, og hverken TV 2 eller Kanal5 vil sende den i deres reklamepauser. Uffe Holm udtaler i dagens BT om TV-kanalernes beslutning;

- Det er blevet det helt store censurshow. Jeg synes godt nok, at de går i meget små sko. Det er jo bare for sjov. Det er en pige, der bevæger hovedet op og ned, hvad er der galt i det?

Den er ulovlig
TVTID har snakket med Hanne Sønderby, som er juridisk konsulent på TV 2. Hun siger, at baggrunden for kanalens afvisning af Uffe Holms reklame er, at den simpelthen er ulovlig.

- Uffe Holms reklame er i strid med reklamebekendtgørelsens regler om sømmelighed. Det ville simpelthen være ulovligt for os at vise den, forklarer Hanne Sønderby.

Du kan se Uffe Holms reklame via linket til hans hjemmeside oppe til højre i denne artikel.

Bjarke Hansen