Tidligere S-minister bliver studievært

16x9

Lotte Bundsgaard skal være vært på TV 2 Fyn, når de regionale kanaler pr. 1. november får ekstra sendetid.

Den tidligere By- og boligminister og minister for ligestilling for Socialdemokraterne Lotte Bundsgaard skal være vært på TV 2 Fyn.

Den tidligere minister under 90'ernes SR-regering, Lotte Bundsgaard, skal være vært på TV 2 Fyn. Efter overgangen til det digitale TV-signal d. 1 november bliver der en ekstra times sendetid for alle TV 2s lokalstationer, og på Fyn skal Lotte Bundsgaard altså være med til at fylde denne time ud.

Med Lotte 'På job'
Lotte Bundsgaard skal være vært for et nyt program på TV 2 Fyn, der har fået navnet 'på job'. Her skal hun sætte fokus på arbejdslivet rundt omkring på fyn.

Fra civil, til politik, til civil...
36-årige Lotte Bundsgaard var medlem af folketinget fra 1998 til 2007. Her nåede hun at være politisk ordfører, børnepolitisk ordfører, forsvarsordfører og, ikke mindst, By- og boligminister og minister for ligestilling for Socialdemokraterne.

Før den politiske karriere tog fart, var Lotte Bundsgaard folkeskolelærer og ansat på Humlehaveskolen i Odense. I dag er hun studerende på journalistuddannelsens overbygning og er altså blevet vært på TV 2 Fyn. Lotte Bundsgaard har i øvrigt meldt sig ud af Socialdemokratiet.

'På job' vises onsdage kl. 20.00 på TV 2 Fyn. Første gang er d. 4. november.

Bjarke Hansen