DR-mand bag ballade i 'Vild med dans'

16x9

I et desperat forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens talkshow på DR1, havde praktikant Thomas Skov Gaardsvig sneget sig ind i fjendeland hos 'Vild med dans'.

Der opstod tumult bag scenen i aftes under 'Vild med dans', da praktikant Thomas Skov Gaardsvig fra konkurrent-kanalen DR1 havde sneget sig ind i studiet med et temmelig lummert skilt.
Mens Lisa Lents og Michael Olesen stod foran dommerpanelet for at få deres karakterer for parrets samba-præstation, viste Gaardsvig skiltet med teksten "Juhuu, Lisa Lents", hvorpå han vendte det om, så der stod: "Du gør mig våd".

Sneg sig ind ad bagindgang
DR-praktikanten havde skaffet sig adgang til danse-studiet ved at snige sig ind ad bagindgangen og placere sig bag dommerpanelet. Det uanmeldte besøg var et forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens 'Det Nye Talkshow' kl. 21.55 på DR1. Men hos produktionsselskabet Mastiff, der producerer 'Vild med dans' for TV 2, var der ikke forståelse for det undergravende projekt. Thomas Gaardsvig blev smidt ud af studiet og måtte flygte væk i en taxi.

Overraskelse hos TV 2
Hos TV 2 er man meget overraskede over DR´s uanmeldte besøg i 'Vild med dans'-studiet.
"Det er da skønt med lidt gratis pr på DR, så tak for det Anders Lund Madsen," siger TV 2´s underholdningsredaktør Gitte Madsen til bt.dk.
Hun syntes dog, det var dårlig stil af DR, at de ikke bare havde kontaktede TV 2 inden programmet.
"Havde de ringet, havde vi selvfølgelig fundet en god plads til dem. Nu kommer de luskende, og det var der ingen grund til," siger Gitte Madsen ifølge bt.dk.

Om stuntet førte til flere seere hos Anders Lund Madsen, vides endnu ikke.

Susanne Nielsen