Svensk 'Paradise': Sex foran kameraet

16x9

I optagelserne til den svenske udgave af 'Paradise Hotel' havde to af deltagerne sex den første aften - og endda direkte foran kameraerne.

Det måtte jo ske!
Tidligere har der - også i den svenske udgave af 'Paradise Hotel' - været tradition for, at sex var noget, der foregik under lagnerne eller delvist skjult andre steder, f.ek. i udendørs bruserum.
Men da de 11 svenske Paradise-deltagere i mandags flyttede ind i luksusvillaen ved den mexicanske stillehavskyst, var der allerede på første optagelsesdag fest i huset, hvor nogle af fyrene strippede for pigerne, og et par havde sex foran kameraerne.

"Der findes værre ting"
- Vi var fulde, ellers havde vi nok været mere opmærksomme på, hvad vi gjorde... Man føler sig lidt dum, men det nytter ikke at fortryde nu, siger den mandlige deltager, som havde sex med en kvindelig ditto i det TV-overvågede soveværelse.
Pigen, som blev filmet under den intime stund, fortryder heller ikke hændelsen.
- Der findes faktisk værre ting end at have sex på TV. Nu kan jeg krydse det af på tjeklisten også, griner hun.
Sexscenen slipper måske igennem, når svenske TV6 viser realityserien her i efteråret, men produktionsholdet har endnu ikke taget den endelige beslutning.
- Det er helt umuligt på nuværende tidspunkt at svare på, om sexscenerne bliver vist, siger Max Lagerbäck, der er pressechef på MTG TV.

Alt, der filmes, kan sendes
Max Lagerbäck tilføjer, at fokus i programmet ikke ligger på den type hændelser, men på spillet mellem deltagerne.
- Dem, som medvirker i programmet, er helt og aldeles klar over, at alt, hvad der bliver filmet, kan blive sendt på TV.
Den mandlige sex-udøver erkender, at han har fået noget at tænke over.
- Jeg tror ikke, det kommer til at ske igen, og jeg er lidt mere opmærksom nu. Men man ved aldrig, siger han til Aftonbladet.

Susanne Nielsen