Aloha! Casper C. i eget talkshow

16x9

Dansk comedys ubestridte showmaster indtager nu skærmen igen _ fredag aften efter 'Vild med dans' og 'Live fra Bremen'.

Endelig kommer afsløringen: Casper Christensen er tilbage på skærmen i sit nye oldschool talkshow 'ALOHA!'.

Der har længe været snak om, at Casper Christensen ville vende tilbage på skærmen, og nu er det endelig bekræftet af TV 2, at dansk comedys ubestridte showmaster vil indtage værtsrollen i det direkte talkshow 'ALOHA!', der sendes første gang sent på aftenen fredag d. 2. oktober.
I modsætning til Anders Lund Madsens direkte talkshow på den konkurrerende kanal, som heder 'Det Nye Talkshow', holder Casper C. bevidst sit show i oldschool-stil.
Han får dog også besøg af aktuelle gæster ligesom Madsen.

Får frie hænder
Casper Christensen proklamerede for nylig, at det for hans vedkommende var slut med at optræde på TV. Nu forholder det sig heldigvis anderledes. At seerne alligevel kan glæde sig til at følge ham i 'ALOHA!' skyldes, at TV 2 har givet ham frie hænder i udviklingen af showet, og man kan derfor med god grund konkludere, at det ikke alene er 100 procent live, men også 100 procent Casper Christensen.

Gæsten er hovedperson
Om 'ALOHA!', der er inspireret af Letterman-traditionen, fortæller Casper Christensen:
"Gæsten er hovedperson, værten er komiker, og vi er alle sammen lidt på vej i byen. Hvis man ikke skal ud, har man dog oplevet noget lidt sjovt, inden man gik i seng fredag aften. Som oktoberfest, bare uden øl og pølse - og den tyske stemning. En blanding af Deadline og Sunny Beach. Det er et program for voksne, der har moderigtige huller i jeans'ne, men samtidig også ryger pibe. Et program for dem, der har en åben bil, men samtidig også går med tørklæde for ikke at blive forkølet. For dem der kan danse til Medina, men også drikker Amarone", udtaler Casper Christensen i en pressemeddelelse.

En fest for seerne
TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen er ikke et øjeblik i tvivl om, at fredag aftener på TV 2 bliver en fest for seerne:
"Nu har vi prikken over i'et på en live fredag fuld af 'Vild med dans', 'Live fra Bremen' og 'ALOHA!'. For der er masser af talkshows, men der er kun én Casper Christensen. Og det er ham og hans gæster, vi vil se på TV 2. Der er al mulig grund til at råbe et højt ALOHA! Og glæde sig endnu mere til fredage på TV 2 i efteråret," siger Gitte Madsen.

'ALOHA!' sendes direkte fra Bremen, det gamle Privat Teatret, hvor også det satiriske sketchshow 'Live fra Bremen' sendes fra samme aften. Det er åbent for publikum, og billetter forhandles via billetlugen.dk.

'ALOHA! - direkte med Casper Christensen' fra fredag 2. oktober 2009 kl. 22.50 på TV 2.

Susanne Nielsen