'Go´ morgen Danmark' i weekenden

16x9

TV 2s populære morgenprogram udvider nu sendefladen, så du også kan se det i weekenderne. Programmet kommer til at hedde 'Go´ weekend Danmark'.

TV 2s morgenflagskib har fået vokseværk. 'Go´ morgen Danmark', der er blevet sendt alle hverdage mellem kl. 7.00 og 11.00 fra 1996-til 1. januar 2009, hvor starttidspunktet blev rykket frem til kl. 6.30, udvider nu til weekenderne, og kommer til at hedde 'Go´ weekend Danmark', når det sendes der. Tidsmæssigt er programmet selvfølgelig tilpasset fridagene, så det først starter kl. 11.00 og varer i en time indtil middagsnyhederne kl. 12.00.

Det bedste fra ugen
'Go´ weekend Danmark' er en slags 'Greatest Hits' fra den foregående uges 'Go´ morgen Danmark'. I programmet præsenteres alt det bedste fra ugens morgenprogrammer - kogt ned til én time.

Fantastisk sommerstart
Udvidelsen af TV 2s morgensendeflade kommer samtidigt med, at 'Go´ morgen Danmark' har fået en historisk god start på sæsonen. Den første uges programmer, som også bød på en ny vært i skikkelse af Ida Wohlert, blev set af i gennemsnit 170.000 danskere. Og det er 40% flere seere end i den tilsvarende uge sidste år. Og det er den bedste seeropbakning i sommerpremiereugen i 'Go´ morgen Danmarks' historie.

- Det er overordentligt glædeligt, at seerne i så høj grad har budt 'Go' morgen Danmark' og værtsparret Ida Wohlert og Morten Resen velkommen tilbage efter sommerpausen. Ida Wohlert har på imponerende vis taget ejerskab over programmet, og Morten Resen har på rekordtid fundet ind i et godt samspil med sin nye makker, siger TV 2-redaktør på 'Go' morgen Danmark', Jes Schrøder.

Go´ weekend Danmark, lørdag og søndag kl. 11.00 på TV 2.

Bjarke Hansen