Sidney Lee fører sig frem i 'Singleliv'

16x9

Selvbruner_tyren fortsætter jagten på en kæreste _ denne gang flirter han med stripperen Katrine.

Selvbruner-tyren Sidney Lee vender nu endnu engang tilbage på TV-skærmen. Det sker, når Kanal4 blænder op for en ny sæson af reportageserien 'Singleliv'.

Siden sidste sæson af reportageserien 'Singleliv' har mediefænomenet Sidney Lee opnået stor popularitet hos singlepigerne, der står i kø for at komme på date med ham. Men til trods for sin berømthed har den 30-årige singlefyr stadig svært ved at finde den helt rigtige. Han bliver dog ved med at søge - især blandt de mørkhårede skønheder.
Der er derfor dømt flirt, fest og dating, når Kanal4 tirsdag d. 18. august blænder op for en ny sæson af den populære serie.

Pædagog og stripper
I den nye sæson af 'Singleliv' kan seerne glæde sig til at følge Sidney og fem andre singler, når de fester og dater i jagten på den eneste ene. Vi møder både kendte ansigter og nye medvirkende, og fælles for alle er, at de lever alene og rigtig gerne vil have en kæreste.
En af de nye singler, seerne kommer til at stifte bekendtskab med, er den 26-årige Katrine (foto), der er pædagog om dagen - og stripper om natten.

Ensom dating-coach
Vi møder også party-pigen Louise fra Kolding og Anders fra Nørrebro, der er professionel dating-coach men ikke selv har mødt kvinden i sit liv. Ligesom vi følger 42-årige Naja fra Helsingør, der elsker unge fyre.
Og så bydes der på et gensyn med Martin fra Øster Vrå. For Martin er blevet single igen, og han kæmper nu både benhårdt for at slå igennem som musiker og på at finde kvinden i sit liv.
Hvordan det går, kan du se i...

'Singleliv' fra tirsdag d. 18. august kl. 21.30 på Kanal4.

Susanne Nielsen