Jim Lyngvild´s Got Talent!

16x9

Den danske modemand Jim Lyngvild optrådte i lørdagens finaleshow i 'Britain's Got Talent'. Grunden til det var, at Jim Lyngvild er indehaver af en lidt særpræget rekord.

Ekstra Bladets modediktator har optrådt på engelsk TV foran millioner af mennesker. I lørdagens live-finaleshow, der havde ekstra mange seere i år, fordi den skotske sensation Susan Boyle kæmpede om vinderpladsen, var danske Jim Lyngvild inviteret i studiet.

Syv Ferrero Rocher - ét minut
Én af de mere tvivlsomme deltagere i årets Britain's Got Talent hedder James Boyd. Hans bidrag til konkurrencen var, at forsøge at slå den nuværende Guinness verdensrekord i at spise Ferrero Rocher-chokolader på 60 sekunder. James Boyd nåede at spise fire, og det var langt fra nok til at slå den nuværende rekord på hele syv Ferrero´er. Dén rekord er sat af ingen ringere end danske jim Lyngvild - live foran et kamera i 'Go´ aften Danmark' i 2008 (se videoklip via link øverst til højre).

Igennem resten af Britain's Got Talent-sæsonen har adskillige deltagere og inviterede kendisser forsøgt at slå den nuværende rekord. Men alle uden held.

Den vigtige finale
Men i lørdags, aftenen for det store live-finaleshow, var James Boyd inviteret i studiet for at forsøge at slå rekorden endnu engang, og denne gang med den nuværende rekordindehaver, Jim Lyngvild, som direkte konkurrent. Boyd nåede kun at blive færdig med sølle to chokolader i dette forsøg, hvor Lyngvild spiste seks, og blev klappet ud.

Bjarke Hansen