Her er næste års grand prix-værter

16x9

Et nyt makkerpar kommer på skærmen, når 'Dansk Melodi Grand Prix' bliver vist d. 21. januar 2012

Nu, hvor DRs evigheds-vært Felix Schmidt pludselig er flyttet over til TV 2, må der tænkes alternativt, når 'Dansk Melodi Grand Prix' går i luften d. 21. januar 2012.

Et nyt makkerpar er derfor født i skikkelse af Louise Wolff og Emil Thorup, som skal sætte sangfesten i gang i Aalborgs Gigantium til januar. Sammen vil makkerparret lede seerne, publikum og kunstnerne gennem aftenen, som skal finde en vindersang til dt Europæiske Melodi Grand Prix i Baku, Aserbajdsjan, til maj.

Sexministeren og skærmdronningen
Louise Wolff er den erfarne TV-vært, som de seneste år har lavet både 'Aftenshowet' og 'Sporløs' på DR1. Tidligere udfoldede hun sig i radioen, hvor specielt P3s lyttere nød godt af hendes stemme på blandt andet 'Go' Morgen P3'.

Hun glæder sig til at prøve en helt ny udfordring. Og ikke mindst samarbejdet med Emil Thorup ser hun frem til:

"Melodi Grand Prix har de seneste år fået et gevaldigt løft, og jeg glæder mig enormt til at være med på holdet. Emil og jeg har allerede en fest, hver gang vi ses. Det håber jeg kan smitte af på publikum og seerne, når det gigantiske show finder sted til januar," siger Louise Wolff i en pressemeddelelse.

Emil Thorup dukkede første gang op på fjernsynsskærmen, da han var assistent i Casper Christensens talkshow 'Aloha!' på TV 2. I dag vil mange unge kende ham som sexminister fra debatprogrammet 'Sexministeriet' - om sex og kærlighed på DRs nye ungdomsunivers, DR Mama.

"Jeg er både kold og varm på samme tid. Kold fordi jeg aldrig tidligere har været vært ved så stor en begivenhed. Og varm fordi det er en drøm, der går i opfyldelse. Musik fylder utrolig meget i mit liv, og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg elsker glitter og glamour. Og så er jeg så helt enorm tryg over at have Louise ved min side," siger Emil Thorup.

Magisk test
Der er blevet tænkt mange konstellationer igennem for at finde det helt rigtige værtspar. Men da DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, så Louise og Emil til en test, var han ikke et sekund i tvivl:

"Deres samspil var næsten magisk. De har en sjælden god kemi, som gør dem skønne og sjove sammen. Jeg tør godt garantere en sjov aften for hele familien i Louise og Emils dejlige selskab og med en masse ørehængere, hvoraf én skal sikre os sejren i Aserbajdsjan," siger Jan Lagermand Lundme.

Se interview med Emil og Louise på dr.dk/grandprix, hvor det også er muligt at få de seneste nyheder om showet og følge med i Grand Prix-fanklubbens blog.

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)