Hundevenner vrede på 'Go'aften Danmark'

I aftes var "hundehviskeren" Cesar Millan i 'Go'aften Danmark'. Men dyrevenner klager nu over indslaget

Den mexicansk-amerikanske TV-vært Cesar Millan, som bl.a. står i spidsen for National Geographic-programmet 'Hundehviskeren', der også har været sendt på TV2, vækker debat på grund af sine kontroversielle opdragelsesmetoder.

I aftes besøgte Cesar Millan 'Go'aften Danmark' i forbindelse med sit kommende hunde-liveshow til foråret. Her fortalte han blandt, hvorfor han bruger halsbånd med pigge og elektrisk stød (se videoklip øverst).

Efterfølgende har der været en del debat på 'Go'aften Danmark's Facebookside (se link øverst til højre i artiklen), hvor hundevenner har skrevet kommentarer som "Cesar Millan overtræder loven og varetager ikke hundens tarv" og "Flot TV2! Nu bli'r utallige sagesløse hunde, der trækker lidt i snoren, halv kvalt på deres næste luftetur!!!"

Udloddede lektion med hundehvisker
Allerede i tirsdags begyndte den ophedede debat om Cesar Millan, da 'Go'aften Danmark' udloddede en lektion med hundehviskeren (se vinderen Marlene Sørensen og hunden Cassie i videoklippet øverst).

Debatten gik på, at det er etisk forkert at give TV-tid til Millan, fordi hans metoder mange steder anses for at være dyrplageri.

Til gengæld påpeger andre, at han beviseligt har skabt gode resultater og har været brugt af populære verdensstjerner som Oprah Winfrey og Scarlett Johansson.

Hvad mener du? Hører Cesar Millan ikke hjemme på TV? Deltag i TVTID.dk's afstemning og skriv en kommentar i feltet nedenfor.

Susanne Nielsen