Nyt program: Sådan er danskerne, når de ser tv

I en dansk version af det britiske tv-hit 'Gogglebox' kommer seerne med ind i andre tv-seeres stuer, hvor de kan følge deres reaktioner på tidens popu

Se 'Flimmerland' på TV 2 Play onsdag kl. 21.35

Hvad nu, hvis fjernsynet havde øjne?

Dén fantasi gøres til virkelighed i 'Flimmerland', hvor tv-seerne kan følge med i, hvordan andre danskere opfører sig, når de ser tv.

Hvad foregår der f.eks. hjemme i stuen hos veninderne Pernille og Camilla, når de ser 'Voice - Junior' lørdag aften? Eller hos bøsse-ægteparret Mads og Rasmus fra Amager? Eller familien Glenville i Ålsgårde? Det kan du følge fra første parket, når 'Flimmerland' har premiere på TV 2 onsdag aften. Se videoklip øverst.

Dansk udgave af britisk tv-hit
I Storbritannien har seerne siden marts 2013 været vilde med at følge en række landsmænd foran tosseskærmen i 'Gogglebox' på britiske Channel4. Programmet er så populært, at det vandt en BAFTA-pris i 2014.

Og det er dét program, som TV 2 nu lancerer i den danske udgave, 'Flimmerland', som kigger ind i seks danske hjem, hvor beboerne elsker at se fjernsyn.

Gennem syv programmer følger vi seks danske familier og vennepar, hvor fjernsynet kører hver aften, og hvor følelserne får frit løb over det, de ser. Fra deres egen sofa griner, græder, råber og reflekterer de hver uge ærligt og bramfrit over ugens nyheder, premierer, dokumentarer og opsigtsvækkende tv-programmer.

'Flimmerland' har premiere onsdag kl. 21.35 på TV 2 og TV 2 Play