Bamse: Danmarks største TV-skurk

16x9

Det var nok mest for sjovt, at TVTID nominerede Bamse til Danmark største TV-skurk, men brugerne har stemt og tallene taler deres tydelige sprog. Bamse er den største skurk på dansk TV.

Den gule skurk fra DR's børneunivers vandt stensikkert med 24% af stemmerne foran storfavoritten Herman fra Taxi spillet med ren ondskab af den gode Torben Jensen.

Først på tredjepladsen var der plads til en morder, og det var naturligvis Vagn Skærbæk, der også er den eneste af skurkene som opnår at dø i Forbrydelsen.

TV 2 har ikke leveret så mange skurke, men på de to næste pladser, er der plads til to TV 2-skurke i form af den julehadende køberhavnersnude Benny fra The Julekalender og den selvfede Casper Christensen som en afart af sig selv i Klovn.

Det gule monster
Men hvordan kan det komme så vidt, at Bamse som er elsket af de fleste børn, kan gå hen og blive den største skurk på dansk TV?

Først og fremmest er Bamse ikke blevet meget ældre end dengang, han i 1982 fik sin debut på dansk TV. Som alle andre store skurke har han et særpræget sprog og siger stadig ting som "tivertifald", "værsesgo" og "molodi".

Hans bedste ven er Kylling, som er en dreng, men Bamse tvinger tit Kylling ned i meget små kvindekostumer, hvilket dermed kan antyde at Bamse har visse perverterede træk. Og så får han ustandseligt det stakkels fjerkræ til at græde.

Bamse er også grådig og skyer ingen midler for at spise al sin honning selv uden at dele den med andre. Doven er dyret også. Han har haft en defekt skorsten i snart 30 år, men har endnu ikke fået den ordnet den endnu.

Det hemmelige interview
TVTID mener nu at have det helt korrekte svar på Bamses problemer. På Youtube florerer et hemmeligt interview med Bamse foretaget af Anders "Anden" Matthesen, hvor det antydes af Bamse er ramt af en hashpsykose. Klik på linket til højre og hør det hemmelige og chokerende interview med Bamse.

Vi siger tillykke til Bamse for æren.

Claus Larsen