Bageri nedsmelter efter Ramsays vrede exit

16x9

Et amerikansk konditori er blevet spammet på Facebook, siden Gordon Ramsay forlod stedet i vrede

Han har truet med det mange gange, men for første gang i 82 afsnit af 'Ramsays køkkenmareridt' har han nu også gjort alvor af det. Gordon Ramsay blev nemlig så vred på ejerne af Amy's Baking Company i Arizona, USA, at han valgte at forlade dem midt under optagelserne.

Siden afsnittet blev vist på amerikansk tv i fredags, er Amy's Baking Company blevet bombarderet med beskeder på Facebook fra seere, der er vrede over ægteparret Amy og Samy Bouzaglos behandling af personalet og gæsterne - og nu også af Gordon Ramsay.

Ægteparret lader sig dog ikke gå på af den uendelige strøm af negative tilkendegivelser og fortsætter den nedladende stil over for alt og alle med bl.a. følgende besked:

"I er allesammen små usle skiderikker. Ingenting - I er allesammen ingenting. Vi griner af jer. I er allesammen bare fjolser. Vi har Gud på vores side, I har bare jeres ævl", lyder en af salutterne på Facebook-siden (Se debat-indlæggene på Facebook via link til højre).

Har fyret over 100 ansatte på et år
Allerede før Gordon Ramsay første gang dukker op i konditoriet, bliver ægteparrets opførsel filmet af tv-kameraerne, og de afslører ægteparret som et par højtråbende og fuldstændig ukontrollerede mennesker. (se videoklip øverst på siden, hvor Amy Bouzaglo fyrer en ansat).

På et tidspunkt begynder ejeren Samy Bouzaglo at true en gæst, som tillader sig at klage over, at han har ventet i over to timer på en pizza, hvorefter de er så tæt på at komme i slåskamp, at en af tv-folkene må gribe ind.

Da Gordon Ramsay ankommer, indrømmer ægteparret, at de har udskiftet over hundrede ansatte på et år, og at forholdene bestemt ikke er optimale. Og alligevel vil de ikke tage imod Gordon Ramsays råd.

"Jeg kan ikke hjælpe folk, der ikke vil hjælpe sig selv og ikke kan tage imod den mindste smule kritik. Hvis I ikke er villige til forandring, vil jeg ikke bruge tid på at argumentere og råbe... men det her er ikke normalt," siger den britiske tv-kok vredt i programmet og fortsætter.

"Det er ikke normalt for en restaurant at udskifte så meget personale, det er ikke normalt for så lille et køkken at have 65 ting på menukortet, og det er ikke normalt med al den fjendtlighed, I skaber både inde i restauranten og udenfor. I har ret til at køre forretningen, som I vil. Jeg har ret til at gøre det rigtige. Og det rigtige for mig er at komme ud herfra," lyder Ramsays vrede salut, før han forlader konditoriet og stopper programmet.

Susanne Nielsen, suni@tv2.dk