Gitte Nielsen vinder tysk jungle-reality

16x9

De tyske tv-seere har valgt danske Gitte Nielsen som vinder af overlevelses-programmet 'Dschungelcamp'

Efter 16 dages hård overlevelseskamp i den australske jungle har de tyske tv-seere stemt danske Gitte Nielsen ind som vinder - eller såkaldt "jungle-dronning", som titlen hedder, af realityprogrammet 'Dschungelcamp', som er den tyske udgave af 'I'm a Celebrity - Get Me Out of Here'.

I finalen skulle Gitte Nielsen kæmpe mod de to øvrige finalister, sangeren Kim Debkowski og skuespilleren Rocco Stark, om at tilberede et stort festmåltid i junglen. Her var det op til seerne at give point for, hvem der klarede sig bedst.

Fugle-testikler og anus-anretning
Gitte Nielsen viste ifølge tv-kanalen RTL "risikovillighed" under finale-udfordringen og diskede op med "jungle-lækkerier" som Truthahn-testikler (en fugl) og anus-anretning. Seerne gav hende fire stjerner for hovedretten.

Dagen efter blev den danske Hollywood-starlet placeret på en tronstol i junglen med et scepter i den ene hånd og en drink i den anden, hvorefter hun blev kåret til "jungle-dronning". Sejren gjorde Gitte Nielsen så bevæget, at hun græd af glæde (se videoklip via link øverst til højre).

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)