Det laver 'Venner'-stjernerne i dag

16x9

Fredag kom det frem, at skuespillerinden Jennifer Aniston er blevet gift med sin forlovede igennem flere år, Justin Theroux.

Fredag kom det frem, at skuespillerinden Jennifer Aniston er blevet gift med sin forlovede igennem flere år, Justin Theroux. Selvom det er over ti år siden, at hun stoppede i den populære tv-serie 'Venner', er det stadigvæk dén, hun først og fremmest er kendt for. Og der var da også flere af "vennerne" med til brylluppet, nemlig Courteney Cox og Lisa Kudrow, det skriver People Magazine. 

Men hvordan går det 'Venner'-stjernerne i dag, og hvordan ser de ud? Det kan du se nedenfor.

"Upassende" omgang med stripper kostede ægteskabet
Matt LeBlanc fik som den eneste lov at fortsætte sin 'Venner'-karakter i tv-serien ’Joey’, der dog aldrig blev nogen kæmpesucces og kun kørte et par år. Siden da har LeBlanc fået succes i den britiske komedieserie ’Episodes’, hvor han spiller en fiktionsudgave af sig selv - 'En arrogant og egocentreret skuespiller’ - og den rolle skaffede ham faktisk en Golden Globe. Privat har LeBlanc mødt lidt større udfordringer. Mens han var gift Melissa McKnight havde han, hvad han selv kalder "upassende omgang" med en stripper, og i 2006 blev parret skilt efter tre års ægteskab. Sammen har de datteren Marina.

Var ensom under Venner-indspilningerne
For nyligt afslørede Matthew Perry, der var kendt som den altid sjove Chandler, at indspilningerne til ’Venner’ var en utrolig ensom tid for ham. Igennem næsten alle episoder kæmpede Perry med et massivt alkoholproblem, der også tydeligt kunne ses på stjernens yoyo-vægt. På karrierefronten har det set noget sløjt ud for Perry siden 'Venner'-tiden, selvom han har haft et par gæsteoptrædener i større serier som 'The good wife', men i 2015 har han skrevet og medvirket i tv-serien 'The Odd Couple', der netop er blevet fornyet til en sæson nummer to. I dag er han efter eget udsagn ude af sit misbrug og har gjort et af sine hjem i Californien til at værested for mænd med misbrugsproblemer.

Droppede rolle i Desperate Housewives
Courteney Cox, der spillede den lettere neurotiske Monica, har siden 2009 kunnet opleves i tv-serien 'Cougar Town', hvor hun spillede en 40-årig mor, der var på udkig efter ungt kød. Faktisk var Cox i spil til rollen som Susan Mayer i den populære tv-serie 'Desperate Housewives', men på det tidspunkt var hun gravid med datteren Coco, og det blev derfor droppet. I 2012 blev hun skilt fra Cocos far, og i dag er hun forlovet med musikeren Johnny McDaid.

Cox' udseende har i øvrigt været et større diskussionsemne i pressen de seneste år, da det efterhånden er tydeligt, at der har været en plastikkirurg inde og pille lidt ved den 51-årige skuespillerindes ansigt. 

Laver impro-web-tv-serie
Den skøre Phoebe, der spilles af Lisa Kudrow, kastede sig i 2008 ud i en såkaldt impro-web-tv-serie kaldet ’Web Therapy’. Her har hun hovedrollen som terapeut, der tilbyder sine patienter tre minutters sessioner, og i 2011 blev serien ”opgraderet” til en halv times tv-show. Derudover har hun gæstet Courteney Cox’ tv-serie 'Cougar Town' en enkel gang. Lisa Kudrow fik som den eneste fra 'Venner'-holdet et barn (Julian Murray), imens tv-serien blev indspillet - ham fik hun med Michel Stern, som hun stadig er gift med i dag. 

Bag skærmen
David Schwimmer, der spillede den godmodige og nørdede Ross, har ligesom Matthew Perry været svær at finde på tv-skærmen og biograflærredet efter 'Venner'. Da serien stoppede blev han instruktør på 'Joey'-serien, hvor kollegaen Matt LeBlanc havde hovedrollen, og så har Schwimmer medvirket i mindre film både som skuespiller og instruktør. Men måske kommer vi til at se mere til den 48-årige skuespiller. Han skal nemlig spille med i 'American Crime Story', hvor han har rollen som den berømte advokat Robert Kardashian, der var forsvarer for den amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson, som blev anklaget for mordet på sin ekskone. I 2010 blev David Schwimmer gift med fotografen Zoe Buckman, og sammen har de datteren Cleo.

Hun forblev i rampelyset
Jennifer Aniston, der gav den som den kønne og populære Rachel, er uden tvivl den Venner-stjerne, der har tiltrukket sig mest opmærksomhed efter -serien. Hun har siden været med i relativt store film som ’Bruce den almægtige’, 'De satans chefer' og 'Cake’.

Det er dog stjernens privatliv, der har fået mest opmærksomhed i årene efter 'Venner'. Nogenlunde samtidig med, at serien stoppede, gik hun og gemalen Brad Pitt nemlig fra hinanden, fordi han fandt sammen med kollegaen Angelina Jolie, og hele virakken trak overskrifter verden over. Siden har Aniston datet op til flere kendisser, blandt andet skuespilleren Vince Vaugn og sangeren John Mayer. Men i 2011 mødte hun instruktøren og skuespilleren Justin Theroux, som hun altså blev gift med for ganske nylig.