Film om Beverly-stjernerne på vej: Var de venner eller snarere fjender

16x9
Beverly Hills 90210 Foto: TV 2

Andre populære amerikanske tv-serier fra 90'erne har allerede fået lavet en.

Andre populære amerikanske tv-serier fra 90'erne har allerede fået lavet en. Eksempelvis ’Saved by the Bell’ og ’Full House’ (’Fede fritimer’ og ’Hænderne fulde’ på dansk, red.), så det var vel kun et spørgsmål om tid, før der også skulle laves en bag scenen-dokumentarfilm om kultserien 'Beverly Hills 90210'.  

Det første afsnit af serien var nær blevet skrottet, men de fik alligevel chancen og blev en mega-succes, da de ramte skærmen i oktober 1990. Og siden blev Brandon, Brenda, Kelly, Dylan, Stive, Donna, David og Andrea altså verdenskendte for deres fiktive liv i det mondæne Beverly Hills i Los Angeles, Californien.

Men hvordan var Jason Priestley, Shannen Dohert, Jennie Garth, Luke Perry og de andre egentlig uden for flimmerkassen i den virkelige verden? Og hvordan var deres forhold rent faktisk til hinanden?

Det vil den kommende dokumentar om ’Beverly Hills 90210’ angiveligt kaste en hel del lys over. Det vil dog ikke være klip og interviews fra alle ti sæsoner – fokus vil være de fire første, hvor alle de oprindelige stjerner medvirker.   

Det er produktionsselskabet Lifetime, der er gået i gang med at skrue filmen sammen, der altså går tæt på karaktererne og alt det, der udspillede sig bag kulisserne på settet, når Aaron Spellings hold af teenageidoler ikke stod foran de rullende kameraer og indspillede nye afsnit til Fox-følgetonen.

Ifølge The Wrap vil den ufiltrerede historie om stjernerne fra det berømte postnummer, blive produceret af Peter M. Green og Howard Braunstein, instrueret af Vanessa Parise og være baseret på et manuskript af Jeff Roda.

Der er endnu ikke sat nogen dato for, hvornår tv-filmen er færdig og klar til visning.