Dobbelt romantik til søs i 'Landmand søger kærlighed': Nu kommer kyssene

Se snigpremieren på sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play For landmanden Ole fra Fredericia er det en stor lettelse, da han ende

Se snigpremieren på sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play

For landmanden Ole fra Fredericia er det en stor lettelse, da han endelig kan få sin udkårne, Sigrid, for sig selv og tjekke ind på et dobbeltværelse i København.

Parret har i det hele taget svært ved at holde fingrene fra hinanden under den romantiske weekend-tur til hovedstaden, og på den obligatoriske kanalrundfart går der da også mere tid med at kysse end at se på turistattraktioner.

- Mig og Sigrid kysser under den første bro, og jamen, så kunne vi jo lige så godt fortsætte. Og der er mange broer herovre!, lyder det fra en glad Ole i onsdagens finaleafsnit af 'Landmand søger kærlighed'. Se videoklip øverst.

Sigrid: Jeg må vist lige køle Ole lidt ned
Selv om 34-årige Sigrid både er glad for Ole og for at kysse, synes hun, at hans snaveri går hen og bliver lidt for meget, så længe det ikke foregår inden for privatlivets rammer.

- Ole er glad for at kysse. Han er meget ihærdig. Jeg må vist lige have kølet ham lidt ned, tror jeg. Det er jo offentligt, siger Sigrid med et grin.

Parret er dog tydeligvis blevet en tand ekstra forelskede i hinanden, da de om aftenen skal ud og spise middag à la 'Lady og Vagabonden' på en bøf-restaurant, hvor Ole slår benene væk under Sigrid med sin store viden om oksekød og udskæringer.

Jørn inviterer Maria på romantisk sejltur
Også den jordbundne Jørn fra Tønder skal forsøge at finde sin indre Don Juan frem, da det bliver hans tur til at tage Maria med på weekend-tur til København.

Han følger samme opskrift som Ole med en romantisk sejltur på de københavnske vandveje - dog i en lille motorbåd til to personer og uden nysgerrige blikke fra andre turister. Han disker endda op med champagne og synger "Under den hvide bro".

- Jeg tror, vi begge to bliver grebet af stemningen ude på vandet, og at sidde i den her båd og drikke champagne. Det ligger naturligt, synes jeg, at vi får kysset, siger Maria om Jørns store anstrengelser for at sætte gang i amorinerne. Se indsat videoklip.

Hvordan det udvikler sig for Jørn og Maria, Ole og Sigrid, og de andre par i TV 2s populære datingserie, kan du få svaret på i aftenens finaleafsnit. Efter programmet kan du chatte med landmanden Anders her på tv2.dk og få en samlet opdatering på, hvordan det går alle de medvirkende i dag.

Se finalen i 'Landmand søger kærlighed' onsdag kl. 20.00 på TV 2 - eller lige nu på TV 2 Play