Chat med Anders: Vi skal ikke have børn lige nu

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY. Programmet 'Landmand søger kærlighed' er nu kommet til en ende.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.

Programmet 'Landmand søger kærlighed' er nu kommet til en ende. Men kærlighedseventyret er først lige begyndt for den 27-årige Anders fra Kolding.

I sidste afsnit ser vi nemlig, hvordan han finder sammen med Cecilie, som han ellers fravalgte i afsnit tre. Anders vælger at genoptage kontakten til hende, da hverken Trine eller Lone vil med ham på romantisk weekend i København.

Heldigvis for Anders takker Cecilie ja til at genoptage kontakten, og den dag i dag er de stadig kærester. De er sågar flyttet sammen.

Hvordan det går med Anders og kærligheden i dag, svarede han på, da sidste program løb over skærmen. Han fortalte blandt andet om Cecilie og hans børneplaner - eller mangel på samme, og hvordan det har været at se sig selv i fjernsynet.

Du kan se alle spørgsmålene og Anders' svar nedenfor.

Anders er 27 år og bor i Jordrup ved Kolding. Han har været single i fire år, men håber på, at lykken vender, så han kan få den familie, han drømmer om. Jobbet fylder meget i Anders' liv, og han vil gerne finde en pige, der går lige så meget op i sit arbejde, som han selv gør.