Christian og Malene: Derfor holdt kærligheden ikke

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play Torsdagens ottende og næstsidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' endte med, at Christian fra Faabor

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play

Torsdagens ottende og næstsidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' endte med, at Christian fra Faaborg fik besøg af sin udkårne, Malene fra Skive, som skulle tilbringe weekenden sammen med ham på forældrenes gård. Parret talte endda om, at et bryllup kunne være en fremtidig mulighed. Se videoklip øverst.

Siden optagelserne til programmet sluttede i august 2014, har Christian og Malene da også set en hel del til hinanden. Faktisk har de været weekend-kærester helt frem til slutningen af december sidste år, hvor Malene besluttede sig for at slå op med Christian.

- Landmandslivet fyldte rigtig meget for Christian, og jeg syntes ikke, vi havde nok tid til hinanden. Når jeg brugte to en halv time på at køre til Faaborg, forventede jeg selvfølgelig at være sammen med Christian, men der var ikke meget tosomhed at hente fra hans side. Enten skulle han lige ordne et eller andet for sine forældre, eller også skulle vi være sammen med hans venner eller familie, siger Malene til TV 2.

Malene: Familien tog imod mig med åbne arme
Selv om Malene savnede alenetid sammen med Christian, mens de var kærester, skyldtes det ikke, at hun havde et dårligt forhold til hans familie. Tværtimod.

- Christians familie er utroligt søde og kærlige. De tog imod mig med åbne arme, og jeg blev hurtigt en del af familien. Så der var ingen problemer overhovedet, konstaterer den nu 23-årige Malene, som da heller ikke fortryder, at hun brugte fem måneder på et kærlighedsforhold, der nu er helt slut.

- Christian er en sød fyr, der er sjov at være sammen med, og de positive oplevelser opvejer helt klart de negative. Jeg har også lært nye sider af mig selv at kende, så det har været en stor oplevelse. Men jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at det ikke gik, konstaterer hun.

Stedfar har gård med malkekøer
I programmet fortalte Malene, at hendes forældre har en stor gård med over 200 malkekøer, og hun viste også, at hun mestrer den vanskelige kunst at malke en ko ved at hive i patterne. Men hun har ikke selv fået landmandslivet ind med modermælken.

- Jeg er skilsmissebarn, og min mor mødte først en landmand, da jeg var 13-14 år gammel. Så jeg er ikke vokset op med landbrug, men jeg ved lidt om, hvad det går ud på, og jeg synes, at landbrug er et vigtigt erhverv, siger Malene og fortsætter.

- Men det var lidt FOR vigtigt for Christian. Han sagde hele tiden: "Det er jo levende dyr!". Ja, men jeg er et levende menneske, og jeg vil også godt have lidt opmærksomhed engang imellem. Og mit job er lige så vigtigt, lyder det fra den 23-årige midtjyde, som for øjeblikket har meget travlt med jobbet som revisor i en virksomhed i Skive.

Var ikke forelsket nok
Nu, hvor Malene ser tilbage på hele forløbet - både under og efter optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' - erkender hun, at følelserne ikke var stærke nok.

- Jeg var ikke forelsket nok. Jeg tror, Christian var mere vild med mig, end jeg var med ham. Så når følelserne ikke er der, er fem måneder rigeligt, og jeg vidste allerede i november, at forholdet ikke kørte, siger Malene, der samtidig afslører, at hun i dag dater en anden fyr.

- Jeg har mødt én via en dating-side. Han bor også et stykke væk, men det er dog kun en times kørsel fra mig, så det er lidt mere overkommeligt, siger Malene, som ikke vil afsløre andet om sin nye date end, at hun ikke har fundet ham på farmerdating. 

Christian: Lagde det hele på bordet fra starten
For Christian kom det lidt som en overraskelse, at Malene var så utilfreds med den måde, forholdet fungerede på.

- Jeg lagde det hele på bordet fra starten, så hun burde have vidst, at jeg prioriterer både mit arbejde og mine venner og familie højt. Jeg har også flere gange spurgt ind til, om hun syntes, at tingene kørte for meget på mine præmisser, men hun sagde bare, at det var fint nok, siger Christian til TV 2, og han tilføjer.

- Det er selvfølgelig pissetræls og meget ærgerligt, at det ikke gik med os. Vi var jo virkelig glade for hinanden i starten og lavede en masse sjov sammen. Så det var selvfølgelig hårdt for mig, da hun slog op. Men jeg er kommet over det nu og har det fint, siger han.

Har ikke travlt med at finde en ny kæreste
Selv om Christian gerne vil have en kæreste og på sigt en familie, er det ikke lige dét, der optager ham mest for øjeblikket.

- Jeg synes ikke, jeg har travlt med det lige nu. Jeg er overhovedet ikke frustreret over det. Det var heller ikke mig selv, der meldte mig til programmet. Det var en kammerat og en veninde, som syntes, det kunne være sjovt, erkender den nu 22-årige Christian, som også har rigeligt at se til p.t. med sin landbrugsuddannelse.

- Lige nu er jeg i gang med en eksamensopgave, så det fylder meget. I fritiden spiller jeg fodbold og er sammen med venner og familie. Jeg er også medlem af tre bestyrelser, og så arbejder jeg stadigvæk indimellem på min fars bedrift og på en anden gård, fortæller Christian, der er flyttet hjemmefra og bor i Dalum ved Odense, hvor landbrugsskolen ligger.

Masser af piger skriver på Facebook
Som den yngste af de fem landmænd i tv-programmet har Christian fået masser af opmærksomhed fra det modsatte køn. Hele 84 breve fra interesserede bejlere blev det til for hans vedkommende. Og nu, hvor programmet er ved at lakke mod enden, oplever han desuden en stor interesse på de sociale medier.

- Der er masser af piger, der skriver til mig på Facebook, og det er selvfølgelig meget smigrende, siger han med et grin og tilføjer.

- Men det er bare mange, jeg skal svare. Så det er lidt svært at nå dem allesammen, slutter han.

Gik du glip af torsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', kan du se det lige nu på TV 2 Play