Én scene ændrede ALT: Dette skulle aldrig være sket i 'Venner'

Det var ikke meningen, at karaktererne Monica og Chandler i den legendariske tv-serie 'Venner' skulle giftes. Det afslørede en af seriens manuskrip

Det var ikke meningen, at karaktererne Monica og Chandler i den legendariske tv-serie 'Venner' skulle giftes.

Det afslørede en af seriens manuskriptforfattere, Marta Kauffman, i weekenden på ATX Television Festival i Austin, Texas.

Læs også: 'Venner'-mysterium løst efter 20 år

Afsnittene af 'Venner' er altid blevet indspillet med live-publikum, og det var netop publikums skyld, at manuskriptforfatterne valgte at videreudvikle på kærlighedsrelationen mellem Monica og Chandler, der blev spillet af Courteney Cox og Matthew Perry.

Da scenen, hvor Monica og Chandler vågner op i en hotelseng sammen, blev indspillet, blev publikum nemlig ellevilde.

Læs også: Afsløring: Fem pinlige fejl i 'Venner'

- Vi havde ingen anelse om den reaktion, vi fik på deres one night stand i London. Publikum jublede og skreg så højt, at vi blev nødt til at holde pause i indspilningerne. Publikum fortalte os, at de havde ventet på det, så vi blev nødt til at genoverveje, hvordan vi skulle fortsætte og ændre i deres forhold, fortalte manuskriptforfatter Marta Kauffman ifølge Mashable i weekenden og tilføjede:

- Oprindeligt havde vi bare tænkt, at det skulle være for sjov, og at vi ville droppe historien igen. Men vi valgte at fortsætte med deres forhold, fordi fansene var så glade for det.

Se det berømte klip med Monica og Chandler øverst.

Det var slet ikke meningen, men Chandler og Monica endte alligevel med at blive gift i 'Venner', fordi fansene var vilde med dem som par.
Det var slet ikke meningen, men Chandler og Monica endte alligevel med at blive gift i 'Venner', fordi fansene var vilde med dem som par. Foto: Scanpix/NBC

Ingen genforening på vej
Til gengæld var manuskriptforfatterne aldrig i tvivl om, hvordan det skulle ende for seriens andet par, Rachel og Ross (Jennifer Aniston og David Schwimmer). Til trods for at parret var igennem adskillige kriser i løbet af seriens ti sæsoner, var det hele tiden meningen, at de skulle ende med at få hinanden, fortalte Marta Kauffman.

Læs også: Sådan ser "vennernes børn" ud i dag

- At ende serien på andre måder, end med at de fik hinanden, ville have været dumt, sagde hun.

Marta Kauffman deltog i weekendens tv-festival for at promovere sin nye serie 'Grace and Frankie', som blev publiceret på Netflix i maj måned, men alligevel gik flere af spørgsmålene i de paneldebatter, hun deltog i, på 'Venner'. 

Læs også: Sjov sketch: 'Venner'-stjerner genforenet hos Jimmy Kimmel

Ud over at fortælle om karakterernes kærlighedsliv forholdt hun sig også til det evige spørgsmål om, hvorvidt den populære serie, der kørte i perioden 1994-2004, nogensinde vender tilbage.

- Nej, der bliver ingen genforening af 'Venner'. Sådan er det, så hold op med at spørge, skulle hun have svaret ifølge Bustle.

Der blev indspillet i alt 236 afsnit af 'Venner', og tv-serien kan stadig ses på TV 2 ZULU og via TV 2 PLAY alle hverdage mellem klokken 18.55-19.50. (obs. serien kan kun ses direkte på TV 2 ZULU via TV 2 PLAY - ikke on demand).

Marta Kauffman stod sammen med David Crane bag 'Venner'. Nu er hun aktuel med Netflix-serien 'Grace and Frankie', hvor Jane Fonda spiller en af hovedrollerne.
Marta Kauffman stod sammen med David Crane bag 'Venner'. Nu er hun aktuel med Netflix-serien 'Grace and Frankie', hvor Jane Fonda spiller en af hovedrollerne. Foto: Scanpix