Løkke drillet på gaden efter uheldig tv-optræden

Se politiker-afsnittet af 'Hvem vil være millionær?' GRATIS på TV 2 PLAY I disse uger kæmper de en indædt kamp mod hinanden i valgkampen, men manda

Se politiker-afsnittet af 'Hvem vil være millionær?' GRATIS på TV 2 PLAY

I disse uger kæmper de en indædt kamp mod hinanden i valgkampen, men mandag aften skulle finansminister Bjarne Corydon (S) og Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, forsøge at samarbejde for at nå én million kroner i 'Hvem vil være millionær?' på TV 2.

Læs også: Her afslører Pilgaard sit pinligste øjeblik i "Millionæren"

De to politikere kom da også fint fra start og kunne svare på spørgsmål om alt fra aldrende mænds hårgrænser over muldvarpeskud til karatetricks, men da spørgsmålet til 20.000 kroner kom på skærmen, begyndte de to herrer at komme i problemer.

- Hvem står bag numrene 'DJ Blues' og 'Børn af natten'?, lød spørgsmålet, hvortil Lars Løkke Rasmussen straks udbrød:

- Det aner jeg ikke!

- Det gør jeg heller ikke. Som i slet ikke, fulgte Bjarne Corydon op.

Læs også: Millionær-bommert: Nyrup kan ikke svare på spørgsmål om politik

Skød skylden på Corydon
Efter diskussioner frem og tilbage og et opkald til en livline, som sendte de to politikere på afveje, endte Løkke og Corydon med at svare Ulige Numre på spørgsmålet – hvilket var forkert. Det forkerte svar resulterede i, at makkerparret måtte nøjes med en check på 5.000 kroner.

Onsdag formiddag, da Lars Løkke Rasmussen var i færd med at uddele flyers på gaden i Kolding, blev han "konfronteret" med sin indsats i quiz-programmet, som blev optaget i efteråret sidste år.

- Du fik kun 5.000, hvad, lød det fra en kvinde på gaden, hvorefter Lars Løkke Rasmussen forsøgte sig i en sjov forklaring om Bjarne Corydon og millionærskatten.

Se klippet fra gaden i Kolding øverst og se de to politikere svare forkert i 'Hvem vil være millionær?' i klippet nederst.

Allerede mandag aften var et par af de implicerede musikgrupper i det svære spørgsmål hurtige på Twitter.

Således tilbød Ulige Numre en trøstepræmie til Venstre-formanden. 

- Sorry, Lars - vi giver en fadøl, skrev de på Facebook.

Sorry Lars, vi giver en fadøl....

Posted by Ulige Numre on Monday, June 1, 2015

Også gruppen Panamah, som står bag de to hits og dermed var det rigtige svar, kommenterede det tidligere exit med et humoristisk "hvordan faen kan I ikke vide det! Og så midt i en valgkamp – vildt belastende personsag!"

Det er tit det sker, man ser hvem vil være millionær og man tænker: "hvordan faen kan I ikke vide det!" Og så midt i en valgkamp ;-) vildt belastende personsag! // Peter

Posted by Panamah on Monday, June 1, 2015

Bedre gik det efterfølgende for SF’s formand Pia Olsen Dyhr og Søren Espersen fra Dansk Folkeparti. De to sikrede sig 50.000 kroner og skal næste mandag forsøge at kæmpe sig hele vejen frem til én million kroner.

Se politiker-afsnittet af 'Hvem vil være millionær?' GRATIS på TV 2 PLAY