Breinholt kører Porsche med jydekrog: Bruges til haveaffald

Se 'Vi elsker biler' klokken 21:25 på TV 2 eller TV 2 PLAY I andet afsnit af ’Vi elsker biler' bliver der sat fokus på familiebiler, og værterne An

Se 'Vi elsker biler' klokken 21:25 på TV 2 eller TV 2 PLAY

I andet afsnit af ’Vi elsker biler' bliver der sat fokus på familiebiler, og værterne Anders Breinholt og Christian Grau kigger blandt andet på en usædvanlig en af slagsen. Nemlig en Porsche med jydekrog.

Det er Aksel Andersen, som er den stolte ejer af bilen, der ifølge ham selv er en af de eneste af slagsen.

- De kan nok tælles på en hånd, siger han og fortæller, at han sagtens kunne have valgt en anden bil til sin jydekrog, men at det var sjovere med Porschen.

Han bruger ofte sin Porsche til at tage en tur på affaldspladsen med haveaffald. En opgave, som de to værter får fornøjelsen af i dagens anledning.

Udover den usædvanlige Porsche kigger Anders Breinholt og Christian Grau på en FIAT Multipla, der har mødt massiv kritik på grund af udseendet og en Volvo stationcar, som især appellerer til kvindelige bilister.

Du kan se hele afsnittet og de øvrige otte på TV 2 PLAY her.

Se også dette klip fra sidste uges program, hvor de to værter fik en tur i ligestillingsminister Manu Sareen og transportminister Magnus Heunickes ministerbiler:

Se Vi elsker biler på TV 2 PLAY

Du kan se programmet på TV 2 PLAY

Anders Breinholt og Christian Grau elsker begge to biler - og nu deler de deres kærlighed med resten af Danmarks befolkning.

I hvert program ser de to bilglade fyre nærmere på en bestemt form for køretøjer.